The sun is shining, weather is sweet

Mensenkinderen, wat een heerlijk weertje vandaag!

Eindelijk komt dan toch de (na)zomer in Nederland, in de mooiste maand van het jaar, september ;-)

Mijn laatste log dateert van donderdag jongstleden, nu wel, ik ben donderdag, vrijdag & zaterdag op stap geweest, en ondanks dat ik een jongedame van 21 ben, is dat toch behoorlijk vermoeiend!

Donderdagavond ontmoette ik Merel & Sylvia in het Gras, vanwaaruit we naar de Filemon vertrokken. Daar was het nog niet echt druk, dus toen richting het Pakhuis. Daar was het wel aardig, maar het kon beter, dus toen richting de Lust, Heerenplein (met een tussenstop bij de snackbar voor Merel) en uiteindelijk stonden we toch weer in Filemon te swingen.
Nu moet je weten, Merel, Sylvia & ik zijn alledrie blond, alledrie langbenig (1.75 – 1.80) en alledrie erg gezellig & goed gek zijn, dus je kunt je voorstellen dat veel mensen (lees: jongemannen) het nodig vinden ons lastig te vallen met oneerbare voorstellen.
Zo ontmoette ik een tweeling, Emiel & Stefan, die na 5 zinswisselingen al peilde waar ik sliep vannacht & of ik bij hen wilde logeren. Kijk, aandacht van 2 mannen is leuk, maar ik zou denk ik psychotisch worden van het feit dat ze ontzettend op elkaar lijken & je dus niet weet wie wat doet.
En aangezien tweelingen van geboorte af aan al gewend zijn te delen, was de kans groot dat halverwege de nacht een grote wisseltruuk zou plaatsvinden & ik ben meer een one-men-lover.
Dus dat ging niet door heren.
Desalniettemin hadden Merel, Sylvia & een ik leuke avond. Voor herhaling vatbaar in de Monza toch Merel ;-)

(Vrijdag 2 september was het de 24e geboortedag van Laurens: nogmaals gefeliciteerd!)
Vrijdagavond op stap met Maaike (terug als reisleidster in Salou) & Camilla (verhuisd naar Den Haag), dus weer veel bijgekletst & nog veel meer gedanst.
De schade bleef beperkt tot de Monza & Filemon, slechts 2 tenten die onze uitgelaten stemming mochten ervaren. In de Filemon (alweer ;-)) was het erg warm, en dankzij een vriendelijke jongeman kon ik op de kast naast de airco zitten. Jeuh! Toen hij ook nog een drankje voor mij ging halen vond ik hem helemaal aardig. Zie je, ze bestaan nog, vriendelijke galante heren, die niet perse willen scoren maar met wie je ook een goed gesprek kunt hebben in een cafe cq. discotheek.
Lijkt me leuk om dat gesprek voort te zetten een volgende keer.

Zaterdag ben ik overdag even de stad in geweest met Jess, en heb ik een ubercoole Levi Red Tab baggy pants gekocht. Hij is grijs met pofsluiting aan de onderkant, en hij past helemaal in mijn nieuwe garderobe die zich wat meer baggy uitbreid met sneakers (zie onderstaande log), tee’s, en dus baggy pants of jeans. Ik heb ook een erg mooie baggy jeans van Take2 gezien, maar deze was ook erg prijzig, dus daar ga ik deze week nog even over peinzen (maar ik wil hem zo graag! :-))

’s Avonds lekker een drankje gedaan met mijn broeder Berry bij Jess & Sjors, stokbroodje erbij, jum :-D Daarna richting de stad met de groep, en in het poolcentrum kwamen we de broertjes Laurens, Maarten & co. nog tegen, waar ik nog steeds een revenge-pool tegen moet spelen, komt snel die beat-up! ;-)
Stappen met de groep werd door externe factoren niet al te succesvol dus keerden de anderen huiswaarts & voegde ik me bij de heren uit het poolcentrum, en, je raad het nooit, ging ik alweer (!) naar de Filemon. Geen commentaar ;-)
Lekker gedanst, goed gekletst, biertje gedronken (heerlijk met die hitte) & toen had ik eigenlijk geen zin om alleen naar huis te gaan, dus ging ik met mijn voormalig protege & exzwager naar hun prachtige stulpje. Zondagochtend kreeg ik een geroosterd broodje met pindakaas, wat een service, en ff een kijkje genomen in de binnenstad, waar het Utrechts Uitfeest & Culturele Zondag was. Erg gezellig, mooie dingen gezien & gehoord.
Reclameonderbreking: ultieme bolletjesijscombinatie = vanille + citroen.
Dat was lekker!

’s Namiddags werd topvoetballend Utrecht opgetrommeld & heb ik me sterk gehouden als dame in een herenspel. Lindsay en un momento dado! ;-)
Natuurlijk werd er afgesloten met friet na voetbal, en ’s avonds keerde de allerbeste keeper cq. allerliefste broertje & ik weer huiswaarts :-)

Vandaag ben ik een heuse huisvrouw geweest, ik heb heel veel wasjes gewassen & weer opgeruimd (heerlijk, dat warme weer, de was is zo droog!), zowaar mijn cactusje nieuw leven ingeblazen door hem te verpotten & verse grond te geven & heb ik mijn kamer gedaan.
Om mezelf te belonen mocht in na 16:30 uur op mijn dakterras in bikinibroekje met ubercoole, megagrote zonnebril, de prachtige soundtrack van Amelie op de achtergrond, een fijn boek in de handen & op een frisse handoek in de ligstoel genieten van de zon. La vita e bella!

Nu heb ik net heerlijk zelfgemaakte wraps gegeten & vanavond is het chillen, want morgenochtend mag ik weer werken. Dus als jullie het niet erg vinden, ga ik nu lekker op mijn kamer een filmpje kijken! Dag allemaal, tot snel!

Dikke zoen,

Lindsay

2 reacties

 1. Hey Lins!
  Jeejuh hee, wat een verhaal! Maar jij hebt je vermaakt lees ik! Ik heb een beetje saai weekend achter de rug, want mijn lover is zaterdag ochtend vroeg vertrokken naar Frankrijk en dus was ik zielig :( . Kon me dan ook niet echt vermaken zaterdagavond. Volgende week komt ie terug, ik kan niet wachten! Deze week weer begonnen met school, dus goede afleiding.
  En hoe is het met jou als working girl?
  XX Maaik

 2. nou nou .. jij bent dus helemaal niks tekort gekomen , MOOI ZO ;D
  mijn weekend was iets minder ( lees ; jou weekend was gewoon onverslaanbaar ;p )
  enneuhh .. goede keuze met die tweeling ;p
  liefss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *