The Husband Tag + 7 jaar verkering! ^^

lindsayvallen.nl the husband tag

Bij Daniëlle van Culturalize.nl zag ik The Boyfriend Tag. Erg leuk om de antwoorden van vriendjes van bloggers te lezen, waarna de dames vervolgens toch enigszins moeten bijsturen ;-) Echter is het voor mij niet The Boyfriend Tag, maar The Husband Tag! Vandaag, op 5 maart, is het precies 7 (!) jaar geleden dat René mij verkering vroeg. Daarom op ons 7-jarig verkerings-jubileum,
The Boyfriend Husband Tag!

01. Ze zit voor de TV, waar kijkt ze naar?
René: Sex and the City of een willekeurige ‘reality’ soap op MTV.
Lins: Score! SATC verveelt nooit, net als The Hills, The City, Snooki & JWow, Geordie Shore, Teen Mom, Made, Awkward. Ik ben een sucker voor scripted reality, ik weet heus wel dat het geënsceneerd is ;-)

02. Noem iets dat ze niet lust.
René: Spruitjes.
Lins: Klopt! Verder lust ik eigenlijk alles, behalve de spruitjes (standaard hè?)

03. Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
René: Cola light, rode wijn of een Tsingtao (Chinese bier).
Lins: Haha! Dat Tsingtao is een apart verhaal, een insiders joke. Maarrr, omdat jij er nu over begint René, zal ik het eerlijk opbiechten. Ik maakte namelijk nogal een blunder. Komt ‘ie:

Tsingtao bier
We komen regelmatig bij de Chinees hier op het winkelcentrum. Niks chique, gewoon lekker makkelijk saté, ku lo kai en nasi.
Dan bestel ik vaak Tsingtao te drinken, een Chinees biertje.

Soms, als we écht iets bijzonders te vieren hebben (ondertrouw, promotie) gaan we kreeft eten bij de Japanner (Konnichiwa).
Duidelijk veel chiquer dan de afhaal-Chinees. Ook ruim vier keer zo duur, daarom gaan we er alleen met speciale gelegenheden eten.

Anyway, met een speciale gelegenheid eten we dus bij de dure Japanner en de ober daar wil onze drank-bestelling opnemen. Ik denk, heel stoer, ik bestel in mijn beste fonetische accent een Tsingtao-biertje. Dus ik zeg: “Eén Tsingtao, alstublieft”. Ik zweer je, die ober keek alsof ik de taal vloeiend sprak (dacht ik). Weet je wat hij vervolgens zegt? “Oh oh mevlouw, Tsingtao is Chinese biel. Ik ben Japannel”.

VOORSCHUT!
Zo slecht van mij! Ik probeer een Chinees biertje te bestellen in een poepiesjiek Japans restaurant. #Fail! Haha, dus tsjah, terecht dat René Tsingtao noemt als drankje. Eigen schuld ;-) Nu kunnen we er allemaal samen om lachen. Graag gedaan ;-)

04. Wat is haar schoenmaat?
René: 41.
Lins: Ah, je vleit me. Ik heb maat 42. Helaas. Leuke damesschoenen kopen is echt een crime.

05. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
René: Ze verzamelt absoluut niets. Al liggen er wel heel veel kussentjes op de bank :-).
Lins: Klopt. Ik heb een hekel aan (te)veel spullen. Ik verzamel niets. Enne, er liggen maar 11 kussens op onze 2 banken. Is dat veel?

06. Wat is haar favoriete broodje?
René: Broodje van Bigoli, met mozzarella, tomaat en pesto.
Lins: Hmm, ja broodjes van Bigoli zijn wel favoriet. Maar dan nog een plakje parmaham erbij als het mag. Krijg er meteen zin in.

07. Noem iets dat ze elke dag zou eten als het kon.
René: Doritos Sweet Chili Pepper.
Lins: Aah! Mijn Doritos Sweet Chili Pepper-verslaving. Ik heb ook andere mensen verslaafd gemaakt door deze chips mee te nemen naar feestjes. Sorry. Gelukkig ben ik zelf inmiddels redelijk afgekickt. Ik heb denk ik al een maand (!) geen Doritos meer gegeten. Yay!

08. Wat is haar favoriete ontbijt?
Danerolles
René
: Zelf gemaakte croissantjes van Danerolles met een glaasje verse jus ‘d orange.
Lins: Ja, lekker! Danerolles met kaas en vers geperst sap makes me a happy wifey. Niet op bed trouwens, mensen die dat romantisch vinden sorry: ik vind die kruimels in bed zo smerig!


Carnaval 2008 lindsayvallen.nl
09. Wat is haar favoriete muziek?

René: Niet één soort muziek is echt favoriet, maar als ik zou moeten kiezen: 90’s muziek.
Lins: Ik hou werkelijk waar van alle muziek, it’s true. Smartlappen, gabber, R&B, pop, soundtracks, techno, house, dancehall, reggae, you name it. Maar muziek uit de 90’s is muziek uit ‘mijn’ tijd, dus extra nostalgisch.

10. Wat is haar favoriete sportteam?
René: FC Utrecht.
Lins: Ik heb echt bar weinig met sport kijken/volgen, maar wel met mijn stadje Utreg. Ik ben zelfs één keer bij een voetbalwedstrijd van FC Utrecht geweest. Volgens mij is dat de enige keer dat ik bij zoiets sportiefs als toeschouwer ben geweest.

12012008 Den Haag Scheveningen lindsayvallen.nl

11. Welke kleur hebben haar ogen?
René: Blauw.
Lins: Blauw. Hoeveel vragen heb je nou goed? 9 uit 11? Best lekker bezig meneer!

12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
René: Niets, ze laat me vrij om te doen en laten wat ik wil. <3
Lins: Ah, schatje. Ik kan me inderdaad niet bedenken wat jij voor mij moet laten. Ben niet voor niets met je getrouwd ;-)

13. Waar is ze geboren?
René: Utreg.
Lins: Geboren en getogen Utregse! Ik ben trots wat daggie wat! Er is geen mooier plekkie, as Utereg me stad. As Utereg me stad!

14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
René: Poeh. Dit vind ik de moeilijkste vraag. Kersenvlaai? (vind ik vooral lekker)
Lins: Ieww! Kersenvlaai, smerig! Cheesecake natuurlijk! Ik lust inderdaad weinig taart, maar come on, deze had je kunnen weten! (hoewel je volgens mij überhaupt nog nooit een taart gebakken hebt voor zover ik weet)

15. Wat voor een sporten heeft ze allemaal gedaan?
René: Hardlopen, fitness, zumba, body pump.
Lins: Yep, klopt allemaal. Plus yoga, pilates, zwemmen, paaldansen, body balance, body combat en meer Les Mills-lesjes. Sporty Spice!

16. Wat zou ze uren kunnen doen?
René: Computeren, met haar telefoon spelen, dansen, mooi zijn.
Lins: Haha, corny dat laatste antwoord! :-P De eerste drie antwoorden kan ik niet anders dan beamen :-)

17. Wat voor een uniek talent heeft ze?
René: Ze heeft een uniek sociaal talent. Kan altijd met iedereen een gesprek aan gaan. Daarnaast is ze heel goed in schrijven.
Lins: Ik kan inderdaad met veel mensen in gesprek. Van volks tot elitair, van jong tot oud, ik praat wel :-). Daarnaast hoop ik inderdaad dat ik goed kan schrijven!

juni 2008 vakantie Turkije Side lindsayvallen.nl

18. Hoelang zijn jullie al samen?
René: We kennen elkaar al 65.137 uur. Waarvan we al 2.575 dagen samen zijn, 7 jaar écht verkering hebben, en 5,77 maanden getrouwd zijn!
Lins: Pfjiew! Dat heb je mooi uitgerekend! Zo lang al joh? Voelt als gisteren dat je mij verkering vroeg. Thanks dat je het zo lang met me uithoudt!

Je totale score is 15 uit 18, netjes hoor! Duimpjes omhoog. Maar dat mag ook wel na zo’n tijd, plus ben je niet zomaar een boyfriend maar inmiddels husband! Ga je nu een cheesecake voor me bakken als traktatie? ;-)

Oh ja, als je ook een blog hebt, tag je mee?

– xxx – Lins (en René :-)

4 reacties

  1. Wat ontzettend leuk, een husband tag! Ik kan de boyfriend tag ook omzetten naar de husband tag, haha. Ik verzamel ook kussentjes! Mijn ringenkussentje van mijn huwelijk is het pronkstuk. Naast mijn ring van http://www.miotrouwringen.nl natuurlijk. Een origineel en eigenzinnige item dat net als het kussentje tot mijn allermooiste bezit behoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *