The Entertainment Experience


Afgelopen zaterdag mocht ik auditie doen voor The Entertainment Experience, een nieuw project van Paul Verhoeven en zijn dreamteam. Zie hier het resultaat!

Mijn auditie in de rol van Ineke afgelopen zaterdag in de Winkel van Sinkel

Ik ben erg benieuwd hoe het project verder gaat verlopen, aanstormend talent uit verschillende disciplines samen – erg ambitieus en zeker ook interessant! De sfeer afgelopen zaterdag was dan ook erg goed, hoewel het een tikkeltje Idols-achtig voelde, met van die stickers weetjewel. Maar ik ben tevreden over mijn auditie en heb me goed kunnen presenteren.

*Oud-klasgenootje Carla en ik, mét Idols-sticker ;-p

Je kunt ook stemmen, dus als je denkt: goed gedaan Lins!
Breng dan vooral je stem uit! Thanks! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *