That’s hot! Paris – door die andere lange blondine

Metro voor iedereen!
Ik moet bekennen, fietser pur sang, maar een metro in Utrecht zou toch reuze handig zijn!

In Parijs ben ik helemaal fan geworden van dit vervoersmiddel.
Natuurlijk telt mee dat ik met een fantastische man op stap was die mij feilloos door alle metrostations leidde. Zorgeloos volgde ik hem en kwamen we werkelijk overal waar we precies wilden zijn.

Desalniettemin vond ik ook zonder deze professionele begeleiding de metro erg leuk!Iedereen zit lekker dicht bij elkaar, zelfs de oudste Parijzenaar stond op voor mij als bevallige deerne en ik heb nergens luide muziek uit MP3-spelers of telefoontjes gehoord. Iets waar ik mij in Utrecht nogal eens aan stoor in de tram of bus.

Werkelijk alle plekjes kun je met de metro bereiken. De Notre Dame, Montmartre, de Eiffeltoren, Rue de Rivoli met de leuke winkeltjes, de Champs Elyseé waar wij een bezoekje waagden aan Louis Vuitton en ook de Arc de Triomphe had een metrostation.
Natuurlijk bezat ook ons hotel over een eigen metrostation, de Orleans.
Oh, en alle metrostations die ik hierboven genoemd heb, bezochten wij.

Wat heb ik een fijn weekend gehad met mijn man. Mon amour, niet alleen aujourd’hui maar pour toujour! Samen wandelden wij door deze lichtstad, die op- en top romantisch is, hoe cliché ook. ’s Nachts de Eiffeltoren by night beklimmen en knuffelen op de hoogste verdieping. Onder de bruggetjes op de Seine zoenen omdat je daarbij een wens mocht doen volgens een Frans gebruik. Twee appeltjes kopen bij monseigneur Collignon. Samen crème brulee eten in Les Deux Moulins. Crêpes aan de voet van de Notre Dame. En Lady & de Vagebond spaghetti aan de Champs Elysées bij Bistro Romain.

Zucht. Mag ik met jou trouwen? Ik weet dat jij me al vaker gevraagd hebt, en ik kan niet wachten jou mijn ja-woord te geven op dat onverwachte moment waarbij jij me verrast met het echte aanzoek. Ik word zo gelukkig van jou. Al moest ik koud douchen. Al waren mijn voetjes zo moe. Al demonstreert heel Parijs met de ME in hun kielzog. Al moest ik 8 uur in een bus zitten. En ondanks dat de camera zaterdag kapot viel, maakten we samen nog dat hij het dat hele weekend werkte.

Paris Hilton & Benji Madden.
Lindsay Vallen & René de Sain.
In Paris. That’s hot.

2 reacties

 1. Cher Lindsay,
  Que j'ai voulu dire que vous êtes que j'ai eu un grand temps à Paris ! J'ai apprécié vraiment embrasser et câliner vous sur la Tour d'Eifel. <img class="smiley" alt="smiley" src="http://iloapp.lindsayvallen.nl/blog/images/system/smiley_smile.gif"/>Je t'aime trop trop et je ne veux jamais vous perdre ! Vous êtes mon chat fuzzy doux et je serai votre kroekie à jamais !
  Bisous partout !
  Votre René d'ami!
  (Lieve Lindsay,
  Wat ik je wou zeggen is dat ik een geweldige tijd gehad heb in Parijs! Ik heb super genoten van kusjes geven en knuffelen op de Eifeltoren!<img class="smiley" alt="smiley" src="http://iloapp.lindsayvallen.nl/blog/images/system/smiley_smile.gif"/&gt; Ik hou super veel van jou en wi je nooit meer kwijt! Jij bent mijn lieve fuzzy cat en ik blijf jouw kroekie voor altijd!
  Kusjes overal!
  Je vriendje René)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *