Tattoo-inspiratie: matching

Nu mijn wederhelft zaterdag een aanbetaling heeft gedaan voor zijn eerste (!) tattoo, kriebelt het ook bij mij weer. Ik heb in 2006 mijn eerste tatoeage laten zetten (de sterretjes op mijn pols) en een jaar later in 2007 de rozenkrans op mijn voet/enkel.
Want ja, tatoeages zijn inderdaad verslavend. Na de eerste is de drempel daarna veel lager.

Ik heb dan ook zeker nog drie à vier ideeën (die ik nog even voor mezelf hou) maar gegarandeerd gezet worden. Ik vind Tattoologist een erg mooie site om plaatjes te snuffelen. En daar vond ik een leuke ‘trend’, want net als mode, zijn tatoeages ook aan trends onderhevig, laten we eerlijk zijn.

Matching tatoeages: stelletjes die eenzelfde plaatje of tekst als tattoo hadden.
Celebrity matchers: Chris Brown & Rihanna (hoewel ze daar misschien spijt van heeft inmiddels) en Katy Perry & Russel Brand.

Hier wat leuke setjes:

Heb jij eigenlijk een tatoeage of zou je er één willen?

xoxo Lindsay

1 reactie

  1. Ik vind vooral jouw rozenkrans echt heel erg mooi! Ik heb er geen, maar wat ik heel gaaf vind is om onder je trouwring een ring te laten zetten :) dat het ook echt iets is van ons samen! Maar vriendje weet nog van niets en voor we gaan trouwen… ;) ik ben benieuwd wat jouw nieuwe tattoo gaat worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *