TAG No words

Ik ben best een sucker voor tags. Ik vind het daadwerkelijk interessant om zulke (non)informatie van bloggers te lezen. Ik bedacht zelf ooit de Merk-fan-tag, die ik daarna veelvuldig op blogs terug kon lezen. Leuk! Ik spotte deze No words TAG bij Shirley, maar het origineel is bedacht door  door Diana en Suzanne. De bedoeling is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, dat je antwoord geeft op de tagvragen door middel van plaatjes. That’s right, deze spraakwaterval mag het alleen met beeldmateriaal doen. Dat wordt op mijn tong vingers bijten! De No words TAG bestaat uit 10 vragen, hierbij mijn 10 antwoorden in beeld! 


1. Wat is de mooiste plek op aarde waar je ooit bent geweest?

2. Waar gaat jouw eerstvolgende reis naartoe?

 

3. Wat is jouw favoriete seizoen?

 

4. Wat doe jij het liefste in het weekend?

5. Wat was de mooiste dag van jouw leven?

6. Wat is jouw lievelingseten?

Pasta

7. Wat is jouw lievelingskledingstuk?

8. Wat is jouw lievelingsgadget?

9. Waar word je gelukkig van?

10. Wat vind je het leukste aan bloggen?

Mag ik nu wel woorden gebruiken om af te sluiten? Okay!

Liefs,
Lindsay

PS: Dit vind je misschien ook leuk om te lezen :-)

× TAG Disney Dilemma!
× TAG The Husband Tag
× Video TAG Songtag’st (yep, ik ga zingen ><)
× TAG Tattooed Moms
× TAG If I were a boy
× TAG Waar je huis woont

5 reacties

  1. Haha, deze staat al een tijdje half afgemaakt in mijn concepten. Vrijwel onmogelijk om in te vullen voor iemand als ik, die zoveel praat en typt… Maar als JIJ het óók kan dan… waag ik nog een poging om deze tag af te ronden. Soonish.

  2. Wat leuk om te zien! Ik vind tags stiekem ook altijd heel leuk om te lezen en in te vullen. Ik ga hem denk ik ook invullen!

  3. Oooh ik heb deze dus ook al een tijd in mn concepten staan en hij is bijna af. Zoek alleen nog beeld van mijn favo kledingstuk. Alleen eerst eens bedenken welke dat is haha! Ik hou van tags :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *