't Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer

Hoor de wind waait door de bomen.
Zachtjes tikt de regen op het huiskamerraam.

It’s raining men, halleluja.

Maarrr, wat was de zomer Leuk met hoofdletter L!

Zoals optreden op het Sonsbeek Theater Festival in Arnhem:

Of de zomerfeestjes en festivals (Rockit, De Parade, Zomerkriebels en In Vervoering), het strand van Zandvoort, opnames voor PinkBullets, de BBQ’s thuis en bij vrinden/vrindinnen, fotoshoots en interviews, Maarsseveen, und zupah toll Berlin.
Zucht… zo Leuk!

Nu ben ik druk met het verzamelen van kledingstukken voor het komende introductieweekend aan theaterschool De Trap. Ook heb ik als opdracht gekregen ‘Festen’ van Thomas Vinterberg ter voorbereiding te kijken. Ik ben erg benieuwd wat we gaan doen. Misschien een opdracht geinspireerd op de Dogma 95-regels? In ieder geval hebben we zondag de eerste presentatie in de theaterzaal van school. Ik heb onvoorstelbaar veel zin om aan mijn opleiding te starten! Zo gaaf om een droom die ik altijd gekoesterd heb, na te jagen! Talkin’ bout dreams, zaterdag heb ik ook het tweeeneenhalfjarig jubileum met mijn droomman. Een kwart decennium!
Zucht… zo Gelukkig!

En nu snel een coole outfit scoren en Festen kijken!
Tschüß!

Hoe was jullie zomer?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *