Supergave Mimic tas bij een Grazia abonnement!

Als Grazia Insider krijg ik iedere week, gratuit, de Grazia op de mat.
Héérlijk, ik kan niet anders zeggen! Fashion, beauty, true story’s, interviews, film-, boek en muziekrecensies en dat ie-de-re week! In het préGrazianista tijdperk had ik dan ook trouw een abonnement op de Grazia.

Wil je nu net als ik iedere week de Grazia in je brievenbus ontvangen en nog een mooi cadeau bij je abonnement ontvangen ook? It’s your lucky day! Als je nu een abonnement op Grazia neemt, krijg je een prachtige leren tas van Mimic Kopenhagen cadeau! Tel daarbovenop dat je een halfjaar de Grazia thuis op de mat krijgt, en beter kun je je vakantiegeld niet besteden!

Abonneer je hier op de Grazia

Binnenkort mag ik, namens Grazia, ook één Mimic Kopenhagen tas weggeven! Hoe cool is dat? Surf met regelmaat dus naar LindsayVallen.nl voor deze upcoming win-actie!


1 reactie

  1. Dat is nog eens fijn! Ik kreeg ook ooit een Mimic tas bij mijn abbo op de Glamour, dus dit is een mooie kans om mijn collectie compleet te maken… maar ik ga die tas natuurlijk eerst proberen te winnen hier ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *