Starstyle!

Ieh, ik sta erin! :-D

Vanmorgen had ik opnames voor een VPRO-programma toen ik een sms-je kreeg:
‘Lins, je staat middenin de Starstyle met je web-log babe, tres bien!’

Natuurlijk wilde ik per direct opstaan, ‘cut!’ roepen & mezelf naar de eerste de beste kiosk haasten om met eigen kijkers te zien hoe het geworden was, maar mijn opluchtende zuchtje kon ik pas om 15:15 laten ontsnappen.
Als Lindsay Armstrong spoedde ik me door de Utrechtse binnenstad, de Dom onderdoor, Zadelstraat, Mariaplaats (Waar is de Rhythm Import overigens gebleven? Que? Nu is er een nieuwe uberhippe woonwinkel in de voormalig plaatjeszaak, maar dat terzijde), trambaan over, stop, drop: Conexxion Kiosk in en hop: Starstyle in de rekken!

Ieh.

Cover_starstyle

Voorop de immer charmante Kristin Davis uit Sex and the City die mij met haar poezelige handje op haar hoofdje uitdagend aankeek: open up babe, you know you want it.
En ik bladerde, en bladerde, want natuurlijk had ik het engelengeduld niet om in de inhoudsopgave te kijken, en jawel.
Daar lig ik dan, op de bank in het Springhaver Theater in mijn fiftiesballonrok met stippen.
Wel twee pagina’s vullend (Hey, wie klaagt nog dat het vervelend is om een langer dan gemiddelde jongedame te zijn? Met mijn 1.80 mag ik wel op twee bladzijdes! ;-)) op 46/47, lees ik mijn interview terug en bekijk ik nog veel selectiever mijn foto.

Nice.
Het interview is precies zoals ik gesproken heb, dus mijn woorden zijn niet verdraaid en ook is er niets af- of bijgekomen. Daar ben ik reuzeblij om. De foto. Ook leuk, maar kritisch als ik ben, wil ik een second opinion.
(Overigens, mijn gewaardeerde web-log concollegae ;-)) delasol.web-log.nl staat een bladzijde achter mij, helaas met de verkeerde foto bij haar artikel, dat is schijnbaar verwisseld! Maar je staat er leuk op Stef, en mooie foto ook!)

Wie anders kan ik om een second opinion vragen betreffende mijn teksten & voorkomen dan mijn maatje for life: Laurens! Aangezien hij gisteravond bij mij kip Siam & Griekse salade heeft gegeten en DVD gekeken, staat zijn telefoonnummer nog in de laatst gekozen nummers dus met één druk op het keypad van mijn Samsung vraag ik hem om advies. En jawel: als desperate houseman van 24 jaar oud/jong is hij op zondag zijn crib aan het cleanen (Hoezee, mannen die het huis schoonmaken, vote now! ;-)) en ben ik meer dan welkom met de Starstyle onder mijn arm.
Hij zet alvast thee (Hoezeetwee!)

‘En?
Vind je het interview leuk?’
Ja, absoluut!
‘En, ja, wat vind je dan van de foto? Eerlijk?’
Het rokje zit wel een beetje hoog hoor Lins.
Onder luid gelach herstelt hij zich:
Nee, je lacht lekker spontaan, en je haar zit leuk zo. Je ligt er lekker bij! :-P

Vooruit.
Ik ben tevreden.
Dankjewel voor het leuke & gezellige contact tijdens het interview journaliste Fleur en dankjewel fotograaf Bart met wie ik een gezellige middag in het Springhaver heb gehad waarbij ik bijna kaakkrampen kreeg van dat continu lachen in de camera!
Ik sta erin.
Laat nu de hits maar komen :-)

Was getekend,

Lindsay

1 reactie

  1. ik zag het ja, top intervieuw!
    koop 1 keer in mn leven dat tijdschrift en jij staat erin. Is dit nu het intervieuw waar je het al over gehad had op het damesforum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *