Sporty Spice: sportkleding van Esprit

Artikel122ES1J014_050


Nu ik helemaal gevangen ben door the running fever, is het tijd mijn outfit daarop aan te passen. Mijn huidige sportoutfit bestaat uit: een oude trainingsbroek, een verwassen t-shirt en een sweater van René. Niet echt charming. Maar, ik heb mezelf beloofd: wanneer ik moeiteloos de 5 km. loop, beloon ik mezelf met een toffe hardloop-outfit. Ik heb al precies dé outfit gevonden in de sportcollectie van Esprit.

De kleding van Esprit oogt comfortabel, draagbaar en is vriendelijk voor je budget. Esprit is een kledingmerk dat de laatste jaren erg aan bekendheid heeft gewonnen. In Nederland is het één van de best verkochte kledingmerken. De kleding wordt in vierenveertig landen verkocht en in de Esprit webshop vind je een uitgebreid assortiment van verschillende sportoutfits.

013ES1B001_509

Wanneer het straks lente is en de zon zich vaker laat zien, is het tijd om mijn (dan hopelijk ;-) slanke kuiten te showen tijdens het hardlopen. Dit capri-model sportbroek is gemaakt van jersey met lycra voor een perfecte pasvorm, wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Niet onbelangrijk tijdens het rennen!

122ES1B023_404

Deze pantalon is geplaatst onder ‘sport’, maar ik zou deze broek ook naar mijn werk dragen. Combineren met pumps, een blazer en opvallende sieraden. Gemaakt van een heerlijke comfy katoenmix sweatstof, is dit een broek waar ik waarschijnlijk in kan wonen ^^

122ES1B016_601

Love this outfit! Die legging met print: te gaaf! Gemaakt van jersey, dus een fijne pasvorm welke goed in model blijft. Met de grijze sweater erop krijg ik helemaal het Fame!-gevoel.

122ES1J014_050

Dit sweatshirt in vleermuismodel met oversized schouders roept: buy me Lindsay! Ik vind de col erg bijzonder, zo kun je fashionable de straat oversteken tijdens je hardloop-sessies. Fijn ook, de korte mouwen voor warme dagen.

Gisteren heb ik les 9 met Evy gelopen en voor het eerst 5 minuten aaneengesloten gerend. Ik was niet uitgeput dus heb goede hoop binnenkort een bezoekje te brengen aan Esprit en mijn selectie in het winkelmandje te plaatsen ^^

Heb jij een hippe sportoutfit? En wat vind je van de collectie van Esprit?

7 reacties

  1. Sportkleren zijn zo leuk!! Er is echt heel veel gaafs te koop. Dit van Esprit kende ik nog niet, erg cool!
    Tip: Adidas.nl heeft nu Sale, sommige dingen 50% korting! Misschien idee om nu al iets (kleins) te kopen. ;)

  2. wat ik hele fijne sportkleding vind… is van de H&M, top hardloopbroekjes, die ik altijd gebruik voor te fitnessen. Fijne tops, jasjes.. en een snel wisselende collectie :-) en vaak goed af te stemmen met de sportschoenen *erg belangrijk!*

  3. Je komt al heel snel aan de 5km, geloof me! Succes met tarinen, en mocht het toch lastig zijn kan je een loopgroepje overwegen. Ik vind het zo leuk om met een groepje in dezelfde outfit te lopen! Wij hebben net outfits aangeschaft van SA Wear. Neem eens een kijkje op http://www.sportkleding-sawear.nl, zeker dat jullie er fashionable bij gaan lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *