SPORTY SPICE: Mud Masters over één maand!

Mud Masters 2014 parcour september

Vandaag over één maand, op zaterdag 27 september 2014, laat ik me afbeulen tijdens de 12K Mud Masters obstacle run! Mijn sporty spice vriendin Martie deed vorig jaar mee en was laaiend enthousiast. Echt iets voor jou Lins! Nu is zij niet alleen ervaren Mud Master, maar ook triatlon heldin. Een beetje angstig ben ik dus wel ;-). Gelukkig startten we samen en ook René zit in onze groep. Gedeelde smart is halve smart toch? Zaterdag 27 september sluit ik mijn 30e levensjaar dus sportief af en op mijn verjaardag zondag 28 september hoop ik niet teveel spierpijn te hebben. Anders moet de visite zelf maar taart snijden als mijn armpjes nog teveel trillen ;-). Ter voorbereiding op de Mud Masters hindernissen wil ik in ieder geval nog twee keer de 12K aantikken met hardlopen en gooi ik er nog wat Shaun T Insanity tegenaan. Nog 31 dagen te gaan, another one bites the dust mud!

Heb jij wel eens een gecombineerde run als Mud Masters, Urbanathlon of Strong Viking Run gedaan?

Liefs,
Sporty Spice Lindsay

2 reacties

  1. Aah wat gaaf dat je dit gaat doen! Ik ga ook de 12km lopen. Heb al wat obstacle runs achter de rug en ik kan het enthousiaste gevoel van je vriendin bevestigen: het is echt heel erg tof om te doen. Het staat wel garant voor veel (buik)spierpijn dus dat wordt wellicht een wat rustigere verjaardag.. In ieder geval heel veel plezier! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *