Sporty Spice: hardlopen week 3

Vandaag loop ik alweer les 7 van Evy/Start2Run, wat betekent dat ik 3 weken onderweg ben. Ik ben nog steeds blij verrast hoe leuk ik het lopen vind. Voorbeeld? Afgelopen donderdag gingen René en ik naar de film (Life of Pi, mooi!) en waren om 21:30 uur thuis. Toch trok ik de hardloopschoenen aan omdat les 6 op de Evy-planning stond. Heerlijk was het! 

lindsayvallen.nl blog nike plus rennenHet is onwijs tof om te merken hoe snel je vordert. Het programma waar ik mee train is daarnaast heel uitdagend en motiverend. Je moet er van houden, zo’n Belgische die je aanmoedigt (ik ben fier op u), maar bij mij werkt het. Het gaat goed (met de zachte G).

lindsayvallen.nl blog hardlopen vuurwerkHardlopen op 1 januari, vuurwerk ontwijkend.

lindsayvallen.nl blog nike plus fastestIk gebruik de Nike + app om mijn resultaten te meten. Daar krijg je tussendoor of aan het eind van je sessie ook cheers, zoals bovenstaande teksten. De afstanden en snelheid is voor mij nu nog abracadabra, maar dankzij de blog van GirlsLove2Run leer ik steeds meer over het meten van je hardloop-prestaties.

lindsayvallen.nl blog armband iphoneDeze fijne iPhone-armband scoorde ik bij de Action voor € 2,49 euro. Handig, en veel goedkoper dan de versies die ik in telefoonwinkels zag. Het programma van Evy is verdeeld over 10 weken, dus ik ben op één derde. Ik beleef er veel plezier aan en ben blij dat ik hardlopen toch een kans gegeven heb ^^

Zijn jullie ook gevangen door de running fever? Of beoefen je een andere sport?

xoxo Sporty Spice Lins

6 reacties

  1. Goed bezigggg ! Die band heb ik ook van de action, haha! En laatst heb ik bij decathlon (sportwinkel bij arena) allemaal hardloopkleding gekocht. Helaas heb ik geen iPhone, dus hou ik het bij met runkeeper. Wat is je uiteindelijke doel ? :)

  2. Ja, ik ben ook weer flink aan het hardlopen! Ik liep met evy, maar rond de 5e week heb ik haar opgegeven. Ik kon die minuten niet meer uitstaan, en ik kon ze opeens niet meer uitlopen zonder te pauzeren… heel vreemd! Nu loop ik gewoon wanneer ik wil, en het gaat eigenlijk veel beter :)

  3. Goed bezig zeg! Ik doe niet aan sporten/hardlopen. Hoewel ik wel genoeg beweging krijg door het vele fietsen en lopen op werk elke dag… Maargoed, verder ben ik er te lui voor haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *