Sporty – shopping – Spice: nieuwe hardloopoutfit!

Mijn huidige sportoutfit bestaat uit: een oude trainingsbroek, een verwassen t-shirt en een sweater van René. Niet echt charming. Maar, ik heb mezelf beloofd: wanneer ik moeiteloos de 5 km. loop, beloon ik mezelf met een toffe hardloop-outfit.

Inmiddels is het bijna vier (!) maanden geleden dat ik startte met Start2Run/Evy. Helaas gooide mijn gebroken arm een kleine maand wat roet in het eten – maar inmiddels ben ik weer back on track! Ik wilde mezelf belonen voor het harde werk tot dusver, ondanks dat ik de 5 km. nog niet moeiteloos loop. Wél liep ik deze week mijn snelste 5 km. ooit! Om dat te vieren heb ik een mooie nieuwe Sporty Spice outfit geshopt ;-)

Fastest 5k

Ik liep, hartstikke slecht als ik menig hardloper moet geloven, op oude afgetrapte gympies. Ik heb (gelukkig!) weinig last van blessures, gevoelige knieën of enkels maar kon mijn Reebok fitness-schoenen ook niet invoeren in mijn Nike+ Running-app bij “Tag your shoes”.

3 maart run
Dat euvel is nu verholpen ;-)

Gympen 0Gympen 1Gympen 2Gympen 3Gympen 4

Nike Revolution 2 hardloopschoen voor dames. Deze hardloopschoen is geschikt voor de neutrale loper en biedt uitstekende demping tijdens het lopen. Het zwarte model met roze accenten heeft mesh delen op het bovenwerk. Een schoen die staat voor ademend comfort, een soepele afwikkeling en een jonge look, gemaakt om dagelijks mee te gaan hardlopen.

Pink power! ^^

Mijn bovenstuk bestond uit een oude Aussie (ja echt!) of een verwassen sweater van René. Misschien verbeeld ik het me, maar soms zag ik mensen wenkbrauwoptrekkend naar me kijken. Loopt daar nu een gabberinnetje hard (te gaan) of is het Carnaval? ;-)

Jack0Jack1Problem solved! Een fijn Adidas-jack, voor slechts € 24,- luttele euro’s on sale!

Al rennende merkte ik dat zo’n joggingbroek niet echt meehielp. De broekspijpen wapperde om mijn kuiten en ergonomisch is dat niet. Ik heb me écht over de schaamte heen moeten zetten want een hardlooplegging is behoorlijk, ahum, confronterend. Maar eerlijk, hij zat heerlijk! En hij heeft vet toffe reflecterende dingetjes ;-)

Broek1Broek2Broek3
Terwijl jullie deze blog lezen ben ik mijn nieuwe outfit aan het proberen. Ik ben erg benieuwd! Als ik het durf, tweet ik een foto van mijn Sporty Spice look ;-)

xoxo Sporty Spice Lins

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *