Sneak-peek: this week’s Grazia!

Het is zo cool om op dinsdagavond al te weten wat er woensdag in de brievenbus ligt! Dankzij Mila (onze PR contactpersoon als Grazia Insider) weten wij dinsdagavond al wat er in de Grazia staat die vanmiddag pas in de schappen ligt. I like! Ook krijgen wij de cover al te zien. Deze week op de cover… Yolanthe!
Als er iemand veelbesproken is de afgelopen maanden, is zij het.


Ik heb Yolanthe zelf twee keer ontmoet: één keer bij de opnames van ONM (waar ik een bijrol vertolkte) en één keer toen ik haar interviewde over haar lingerielijn. En ik moet zeggen: I liked her! Ze was heel spontaan, maakte lekker een praatje terwijl ik naast haar zat in de visagie en het interview ging ook hartstikke leuk. Dus ik ben pro-Yo!

Vinden jullie Yolanthe leuk of juist niet? En waarom eigenlijk?

Verder staat deze Grazia bomvol fashion, het knalt letterlijk de cover af: Big Fashion Issue! Het is een dubbeldik modenummer, smullen dus van trends uit Londen, Milaan, Parijs of New York.

Ook geven vijf Parisiennes style-advies want als er iets over vrouwen uit Parijs gezegd kan worden, is dat ze er vaak merde bien uitzien! ;-) Kortom: heerlijk om met de nieuwe Grazia (vanmiddag in de schappen van je tijdschriftenwinkel of supermarkt) op de bank te hangen en je te verheugen op warmer weer waarin je in de nieuwste look kan flaneren. Voor nu een warme choco (mét slagroom) en de Grazia, ook heel verwarmend!

xoxo your Grazia Insider Lindsay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *