Sieraden: zilver en goud combineren

Oei! Vloeken, zullen sommigen nu denken ;-) Vroegah was het absoluut not done zilver en goud qua sieraden te combineren. Was je een zilver-meisje (zoals ik), dan droeg je geen goud. Was je een golden girl, dan liet je zilver links liggen.

Inmiddels is deze ‘stijlregel‘ verdwenen naar het rijk der fabelen. Gelukkig maar, want mijn trouwring is goud, mijn Buddha to Buddha ring massief zilver en mijn horloges zijn zowel zilver (Guess) als goud (Casio).

Chiara Ferragni, blogger van TheBlondeSalad en überhip Italiaans stijlicoon, laat zien hoe je zilver, goud en sieraden van andere materialen kan combineren en samen draagt. Ook op Pinterest vind je veel inspiratie.

Zilver goud combineren 1(bron: TheBlondeSalad.com)

Zilver goud combineren 2(bron: TheBlondeSalad.com)

Zilver goud combineren 3(bron: TheBlondeSalad.com)

Zilver goud combineren 4(bron: Pinterest)

Draag jij goud en zilver door elkaar? Of blijf je trouw aan één kleur edelmetaal?

– xxx – zilver- en goudlokje Lins

3 reacties

  1. Als je sieraden mooi bij elkaar passen qua stijl, dan maakt het denk ik niet uit of je zilver en goud combineert. Maar goed, ik heb helemaal niets meer van zilver eigenlijk, dus dat wordt nu sowieso eerst niks met combineren. ;)

  2. Ik zie in de foto's hierboven wel dat er een sieraad tussen zit dat beide "kleuren" heeft. Dat maakt het al gemakkelijker te combineren.

    Ik ben echt een zilver-meisje. Ik heb ook bijna geen goud. Wel een horloge met een gouden klokje (en lederen band). Enne… daar droeg ik inderdaad geen zilver bij (maar houten of bruine sieraden). Droeg ja, hij is al 2 jaar ofzo leeg, en ik ben te lui om er een nieuwe batterij in te laten zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *