Sieraad: Michael Kors buckle bangle vriendschapsarmband

Het toeval wil dat ik met een aantal vriendinnen het geboortejaar 1983 deel. In 2013 hebben we allen ons dertigste (!) levensjaar bereikt. Een flinke mijlpaal. Geheel toevallig ontdekten Edith, Sabine en ik vorig jaar dat onze moeders tegelijk van ons uitgerekend waren op 16 oktober 1983. Ik kwam als eerste en te vroeg, op 28 september 1983. Ook Sabine was nieuwsgierig naar de wereld en werd geboren op 1 oktober 1983. Edith deed rustig aan en kwam 31 oktober 1983 ter wereld.

Eigenlijk zouden we dus op dezelfde dag jarig zijn. Daarom besloten we dat we als verjaardagsdatum-“zusjes” elkaar een bijzonder cadeau wilden schenken. Een ring of ander sieraad wat ons zou binden. Net als een goed huwelijk ;-) Na lang zoeken (vriendinnen betekent niet automatisch dezelfde smaak ;-) viel ons oog op de Michael Kors astor buckle bangle. Een armband in de vorm van een riem, met kleine gesp. Tijdens onze vakantie in Duitsland kochten we deze samen.

Passen in de juwelier

Onze armband is vast wanneer je deze sluit, maar kan ook weer los. Soms is de vriendschap misschien een tandje losser op de gesp, soms strakker. Edith en Sabine kozen rosé goud, ik geel goud. Omdat onze smaken verschillen, maar we onze vriendschap en 30e verjaardag samen delen. Ik ben heel blij met ons cadeau aan elkaar. Niet alleen het materiële (hoe prachtig is de armband :-), ook de betekenis.

Gekocht 3

Ik herinner me vriendschapsbandjes met een vriendin in groep 7 en een kettinkje dat ik deelde met mijn hartsvriendin in de brugklas. Nu, wat jaartjes ouder ;-), heb ik opnieuw een mooie vriendschap bezegeld met een sieraad.

Heb jij ooit vriendschapsbandjes of een ander sieraad gedeeld met vrienden of vriendinnen?

– xxx – Lins

7 reacties

  1. Aantal sieraden gedeeld met vriendinnen: 0. Maar ik vind het wel een heeel leuk idee. En wat een toeval dat jullie op dezelfde dag geboren zouden zijn volgens de berekeningen! Alhoewel, ik geloof niet in toeval…het was gewoon meant to be dat jullie vriendinnen zouden worden!

  2. Mooie manier om jullie vriendschap te vieren. En hoe bijzonder is de datum!
    Het is voor mij erg lang geleden dat ik een sieraad heb gedeeld met vriendinnen, eerder make-up ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *