Short(er) hair, don’t care!

lindsayvallen.nl Short hairShe believed she could so she did!
Afgelopen donderdag plaatste ik een filmpje op Instagram: mijn lange haar is eraf! Na jullie bemoedigende woorden op mijn blog, Instagram en Facebook ging ik overstag. Natuurlijk is mijn nieuwe haar niet extreem kort, maar in vergelijking met mijn lange lokken is er toch een flink stuk af! Ik plaatste direct een #selfie en de positieve reacties stroomden binnen, yay! Ik ben erg zelf ook heel erg blij mee! Ik ben geknipt door de vakkundige heren van De Kappers op de Nobelstraat in Utrecht. Thanks guys!

Life is too short to have boring hair. Wat vinden jullie van het eindresultaat? 
xoxo Lins

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *