Shoplog! Zara, Mango, Only, Op = Op, Lush en Hema

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014
Gisteren had ik me-time. Heerlijk een dagje alleen de stad in, slenteren over de grachten, een beautybehandeling en winkelen. Soms heb ik daar echt behoefte aan, jullie ook? Sinds kort probeer ik kritischer te shoppen, omdat ik (teveel) kleding in mijn kast heb die eigenlijk niet bij me past of me (goed) staat. Ik probeer mijn eigen stijl te ontwikkelen en natuurlijk heb ik wat voorbeelden ter inspiratie. Zoals Yara Michels, de goedgeklede chick (who got style ;-) van Chapter Friday. Of Whitney Port, voormalig The Hills/The City-ster met een eigen kledinglabel. Met deze twee dames in mijn achterhoofd winkelde ik offline (stiekem zoveel leuker dan online!) de volgende items:


lindsayvallen.nl shoplog juni 2014

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (2)

Ik vroeg jullie op Instagram: Zara #sale flower bomber jacket – yay or nay?
En massaal yay’den jullie, yay! ;-) Ik ben erg blij met deze aankoop, dit is het favoriete item van mijn aankopen zaterdag.

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (11)

Je kunt eigenlijk niets fout doen met de Bretonse streep. De top kocht ik bij Only, van het label Jacqueline de Yong. Het shirt is steviger van kwaliteit dan andere basic tops en dat vind ik prettig. De mogelijkheden om dit shirt te combineren zijn eindeloos. Het kan ook onder mijn Zara bomber, ik heb het geprobeerd ;-).

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (4)

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (5)

Ik heb, correctie, had dus nog geen zwarte blazer. Echt een basisitem in je garderobe dus ik ben blij dat ik een mooie versie gescoord heb.

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (6)

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (7)

Een klein tasje van Mango. Ideaal omdat er geen goud of zilver in het hengsel of de sluiting verwerkt zit. All black everything, dus overal bij te dragen.

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (8)

Kleine oorstekers van I Am. Ik heb geen neuspiercing, maar wil ze in mijn tweede en derde oorgaatjes dragen. Als tiener had ik per oor 3 gaatjes, allen gevuld met ringen. Met deze kleine oorstekers kan ik subtiel in al mijn oorgaatjes (weer) sieraden dragen, maar niet zo aanwezig als in mijn pubertijd ;-).

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (10)

Ik ben een make-up n00b. Dat is geen geheim. Maar dankzij the Interwebz zijn er talloze instructievideo’s en foto’s te vinden. Dat is handig! Deze oogschaduw paletten worden op menig beautyblog gehyped en kosten iets minder dan € 8,- euro per stuk. Hier kan ik flink mee oefenen. Ik heb de paletten gekocht bij de Op = Op Voordeelshop, in Utrecht is deze te vinden in winkelcentrum Kanaleneiland.

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (9)

Omdat ik een beginner ben, kocht ik ook kwasten. Ook deze aankoop is mede tot stand gekomen na het uitvoerig lezen van online reviews ;-).

lindsayvallen.nl shoplog juni 2014 (3)

Na al dat slenteren en shoppen had ik pijn aan m’n poten! Seriously: intensief offline winkelen is bijna een work-out! Bij Lush kocht ik een bruisbal met verzorgende oliën en een scrub-voet voor je voet (hoe hilarisch is dat?). Daar ga ik straks een heerlijk voetenbadje van maken terwijl ik voetbal kijk.

That’s all folks! Dat valt reuze mee, toch?

Vind je mijn aankopen leuk? Heb jij je slag al geslagen in de sale of probeer je winkels juist te mijden tijdens de uitverkoop? Fijne zondag nog even en hup Holland hup! :-)

xoxo Lins

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *