SHOPLOG Bijenkorf, ICI Paris en Kruidvat

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks header

Afgelopen vrijdag was het de 21e van de maand en in mijn geval is dat payday! Uit werk ging ik dus even de stad in. Ik was niet de enige met salaris, want het was best druk. Het is natuurlijk ook bijna Sinterklaas, dat vergeet je helemaal als je zelf geen Sinterklaas (meer) viert. Nadat ik een stroopwafel scoorde op de markt (dat zijn de lekkerste!) begon mijn shopping spree. Die uiteindelijk best bescheiden bleef, want ik durf nog geen kleding voor de baby te kopen (waarom is er zo weinig mooie en neutrale babykleding zonder schreeuwerige prints en overduidelijk hintende: ik ben een jongen of meisje)? Kleding winkelen voor mezelf doe ik ook niet echt, want ik heb geen idee hoe ik nog ga groeien de komende maanden. Anyway, ik kwam met twee tasjes thuis: één van de Bijenkorf en één van ICI Paris. Kijk je mee naar de inhoud? 

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (2)

Mijn Microdelivery Peel en Purity wasgel van Philosophy is op, dus kocht ik nieuwe exemplaren. Ik doe ongeveer 3 maanden met beide producten. Bij ICI Paris was er blijkbaar een actie waarbij je een kleine etui met Philosophy mini’s kreeg bij aankoop van twee Philosophy producten. Altijd leuk, freeloaden ;-).

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (5)

Dit is de etui met inhoud. Volgens mij is het in beautyland not done om ‘monsters’ te zeggen, maar zeg je ‘samples’. Ik zeg nog steeds monsters, dat is toch een veel leuker woord dan samples?

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (3)

Anti-aging, hartstikke mooi voor mijn 31 levensjaren.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (4)

En een age-defying (djiez!) serum. Ik vind de namen die Philosophy aan hun producten geeft trouwens erg leuk. Time in a bottle, Hope in a jar, dat spreekt direct tot de verbeelding :-). Marketing-trucje natuurlijk, maar het werkt.

Na de ICI Paris scoorde ik bij Kruidvat even snel een ooggel. Ik heb zo’n speciale roller voor onder je ogen, maar vind dat echt een onding. Deze ooggel werd getipt in de Cosmo of Linda en voor de prijs (iets minder dan € 5,- euro) probeer ik ‘m graag.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (13)

De meeste winkels sluiten inmiddels, behalve Bijenkorf. Aangezien 2014 bijna voorbij is, heb ik een nieuwe agenda voor 2015 nodig. Ik schrijf nu telkens geeltjes voor afspraken na Nieuwjaar, maar die ga ik geheid kwijtraken.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (9)

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (11)

Ik koop al een paar jaar agenda’s van Paperblanks. Ik vind het mooie boekjes en dit formaat is voor mij precies goed.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (10)

Insert engelengezang! Wat heerlijk hè, als je agenda nog zo maagdelijk wit en onbeschreven is. Aan het begin van het jaar is mijn agenda nog redelijk netjes en schrijf ik zonder te kliederen, maar naarmate het jaar vordert verdwijnt dit een beetje ;-). Je wilt mijn agenda van 2014 nu dus niet zien. Een nieuw jaar, een schone agenda.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (12)

De indeling van één week op twee pagina’s vind ik persoonlijk het prettigst. Zo heb ik direct een overzicht van mijn week en dit is voldoende ruimte per dag om mijn afspraken te noteren. En ja, ik heb expres de uitgerekende datum gefotografeerd ;-).

Eigenlijk was mijn lijstje nu afgestreept, maar op de afdeling ernaast zag ik ineens allemaal leuke knuffels. Blijkbaar zit de speelgoedafdeling naast de papier- en schrijfwaren, maar dat is me nooit opgevallen. Waarom wordt mijn aandacht überhaupt ineens getrokken naar knuffelbeesten? Weird zwangerschapsbrein. Ik zag wat schattige Nijntjes, maar ineens zag ik ook iets uit mijn jeugd. Monchhichi aapjes! Ik had zelf als kind een Monchhichi aapje in de jaren ’80 en tegen zoveel nostalgie (en zwangerschapshormonen ;-) kon ik geen weerstand bieden.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (7)

Ik heb de basic versie gekocht, ik zag Monchhichi’s met allerlei outfits, maar deze lijkt het meest op mijn oude Monchhichi ^^.

Shoplog Bijenkorf Philosophy Paperblanks (8)

Monchhichi aapjes kunnen allemaal duimen, hoe zoet. Het aapje is net zo zacht als in mijn herinnering, it’s so fluffy! De baby (j/m) kan er voorlopig nog helemaal niets mee, want Monchhichi is voor kinderen vanaf 3+. Maar dit aapje krijgt een mooie plek in de kinderkamer op een plankje.

Ik realiseerde me dat ik hiermee de eerste aankoop voor op de babykamer heb gedaan. Super weird. Ik ben – behalve wat plaatjes pinnen – nog helemaal niet bezig met de verhuizing en al helemaal niet met de kinderkamer. Maar dit aapje past overal bij, it goes with everything ;-).

Heb jij dit weekend nog gewinkeld of Sinterklaasinkopen gedaan? Fijne zondag!

Liefs,
Lindsay

6 reacties

  1. Jaaaa!! Monchichi!! Die had ik ook! Een gewone casual versie geen poespas.. Ik weet nog dat ze zo'n hard hoofd hadden. Daar heb ik mijn broertje wel eens mee geslagen als we weer eens ruzie hadden.. Hahahahaha!!
    Voor wat betreft een nieuwe agenda heb ik hetzelfde. In het begin schrijf je alles er nog netjes is en hoe verder het jaar vordert hoe meer het gekrabbel wordt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *