OUTFIT Shop-stop: That 70’s Show!

Opnieuw een outfit-post, zonder bloopers deze keer. Minder geschoten foto’s én een sneller resultaat, yeah! ^^ In mijn vorige outfit-post was de like/dislike verhouding fiftyfifty. Gympen onder een rok vielen niet bij iedereen in de smaak, daarom nu hakjes voor de verandering. 

Lees je mee wat ik draag?

From head to toe:
Satijnen floral shirt van Primark, bruin leren riem met gesp H&M, donkere jeans H&M, enkellaarsjes New Look.

U like?
Ik draag dit bloemenshirt best graag, ondanks dat het een slechte snit heeft. De onderkant is ongelijk afgewerkt, het is wat trekkerig en het materiaal kan snel gaan zweten. Oh well, het was kostte maar liefst 4 (!) hele euro’s bij de Primark en inmiddels heb ik het dat er wel uit gedragen denk ik.

De jeans heb ik al een jaar of vier, ik ben best tevreden over spijkerbroeken van de H&M. Ze gaan (bij mij) lang mee en ik heb er dan ook een stuk of vijf. Toch wil ik na mijn shop-stop eens op zoek naar een jeans die écht lang valt, zodat de lengte beter is. Ik ben 1.86 en mijn benen zijn geloof ik 1.10, dus een behoorlijk eind. Heeft iemand tips waar ze goede lange jeans verkopen? Kan ik me vast verheugen ^^

De schoenen heb ik vorig jaar voor een paar tientjes op de kop getikt bij New Look. I like New Look! Niet alleen hebben ze een leuk kleding assortiment, ook lopen de schoenmaten voor dames door tot 43! Ik heb zelf maat(JE) 42 en dat is soms best frustrerend. Vaak loopt een schoenmaat door tot 41 en heb ik net pech. Maar New Look heeft een ruime collectie met grote maten in een fijne prijsklasse.

Ik schreef het al eerder, maar ik verbaas me over de hoeveelheid kleding die ik nog niet eerder gecombineerd heb en dus nu als ‘nieuw‘ setje voelt. Deze outfit zou ik naar werk of een etentje dragen. Graag hoor ik wat jij ervan vind en of je suggesties hebt voor een nieuwe look!

xoxo Lins 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *