OUTFIT Shop-stop: Little Miss Sunshine (+ blooper foto :-)

Op mijn outfit-post kreeg ik leuke reacties (thanks! ^^ ) en de vraag naar meer looks. “Vind ik leuk“, werd er massaal geklikt.
U klikt wij bloggen, dus vandaag een nieuwe outfit-post.

Afgelopen zaterdag ging ik met the boyfriend & friends wat drinken in de stad. Gezellig een avondje met wijntjes in de kroeg, dat afgesloten werd met een nachthap bij El Greco. Vrijdag plaats ik een foto van deze avond in de foto-vrijdag diary! Maar wat had ik aan?

Lees verder voor de details van mijn ouftit >>

Van beneden naar boven:
Vans sneakers, random panty, plissé rok H&M, Little Miss Sunshine tee van Junk Food en fake leren jasje met studs van C&A.

U like?
Ik was zelf wel tevreden met mijn fashion experiment. Een beetje Grease vibe met een twist door het print t-shirt. Ik heb de rok met verschillende bovenkantjes geprobeerd, soms was het té tuttig of juist te druk. Het t-shirt draag ik bijna nooit, ik weet niet goed hoe ik het vrouwelijk kon combineren. Het ligt al zeker twee jaar op mijn weggeef-stapel voor vriendinnen. Die op hun beurt vonden dat ik het shirt zelf moest houden omdat het wel écht iets voor mij is. Zo merk ik dat niet mogen shoppen me uitdaagt door verschillende nieuwe combinaties te proberen en dat nog best aardig lukt ook!

Ik vind het wel supermoeilijk om leuk te poseren op zo’n outfit-foto. Respect voor de fashionbloggers waar ik woensdag in de leer was. Ik voel me toch een beetje onbeholpen als ik mijn vriend dirigeer hoe ik het plaatje wil. Dus buiten een paar gelukte foto’s, zijn er natuurlijk ook bloopers. En dat is toch ook wel heel grappig om te zien ^^

Ik kreeg echt pijn in mijn kaken van het sereen glimlachen en poses bedenken. Hier probeer ik een soort onflatteus ballerina-achtig plaatje. Nerd!

Anyway, tot zover deze outfit-post. Hoor graag wat je ervan vind en of je tips hebt om het t-shirt of de rok op een andere manier te dragen? 

xoxo Lins 

6 reacties

  1. Leuke outfit Lindsay! Heb zelf zo'n rok in het rood (al erg lang niet aangehad en vind 'm ook moeilijk te combineren) dus dank voor de inspiratie :D

  2. Hee Lins! Zeker een flinke Grease vibe hier. Leuke en creatieve combo!! :) Je kunt, als je durft, de hals (kraag) uit je shirt knippen waardoor je hem wat sexyer kunt dragen. Zoals dit: http://2.bp.blogspot.com/_Q6aZNg5oefw/S9iQbzkMsJI… en dan met een destroyed jeans en pumps. Classic!

    De rok is lastiger. Is al snel truttig denk ik. Je kunt er een longsleeve body bij dragen en de rok in je middel hijsen als high-waisted skirt en dan met je Moschino riem om je middel. En dan met kekke laarsjes of pumps (of wedges).

    Bij deze outfit is het een leuk contrast met het stoere jasje en de ubervrouwelijke rok. Goed gedaan!!

  3. I am so impressed. Could never think of such a thing is possible with it…I think you have a great knowledge especially while dealings with such subjects. !! I am really proud for your work. Amazing article. Thanks for sharing. greet work !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *