Shop-a-holic bij Zalando

Aaah! Aaah! Aaah! Misschien een kreet die je de afgelopen weken op televisie hebt gehoord. De één vind de reclame verschrikkelijk, maar ik vind ‘m heel leuk. Ik heb het over de reclame van Zalando. Eerst die geweldige inloopkast waar een jonge vent mannen onder elkaar waarschuwt voor je vrouw/vriendin/zus, die kan bestellen op Zalando.nl, en nu de commercial op de nudistencamping.

Nieuwsgierig door de reclame, nam ik een kijkje op Zalando.nl. Als eerst bij de schoenen en wat schetste mijn verbazing: suuuperveel keus in maat 42! Ik leef namelijk op grote voet (vooruit, dat mag ook wel met mijn 1.83) maar het is zo lastig leuke schoenen in maat 42 te vinden. Veel schoenen zijn maar tot maat 41 verkrijgbaar en als er een keer een maat 42 is, is daar vaak slechts één paar van. Maar op Zalando.nl heb je pumps, enkellaarsjes, booties en ballerina’s: allemaal in maat 42! Dus lange meiden van Nederland – tip!

Nu het zonnetje zich weer steeds vaker laat zien, keek ik direct voor een leuke zomerjas. Op mijn wishlist staat een trenchcoat en een nude of witte blazer. Zoals je ziet, is er volop keuze in zomerjassen bij Zalando. En bij zon horen ook leuke ballerina’s!

Zelf shopte ik wat mooie lange t-shirts (voor op een legging bv.), een witte blouse (fijn om goede basics te hebben), een giletje en nagellak. Zalando heeft echt alles: kleding, schoenen, accessoires (sieraden en tassen), zelfs beauty en geurtjes. In tegenstelling tot veel andere webshops rekent Zalando geen verzend- of retourkosten en mijn bestelling heb ik binnen 5 dagen in huis. Zodra ik mijn bestelling binnen heb zal ik een vlog maken van mijn geshopte items!

Hebben jullie al een keer geshopt op Zalando.nl? En wat vinden jullie van de reclames?

1 reactie

  1. Het is wel fijn inderdaad dat de schoenen tot 42 gaan, want ze hebben veel keuze! :)
    Alleen ik vind de reclames echt verschrikkelijk, vooral die slechte ingesproken teksten.. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *