Compliment!

Hoewel het tweede schooljaar op De Trap er alweer bijna op zit, zijn we drukker dan ooit met de voorstelling in het Rozentheater. Het stuk is geïnspireerd op “Party Time” van Harold Pinter, een van de meest vooraanstaande Britse toneelschrijvers na de Tweede Wereldoorlog.

Daarnaast ben ik ingeloot (net als 9 lucky schoolgenoten) om een dag te werken met Hans Kemna. Hans Kemna is een van de eerste en bekendste casting-directors van Nederland en leidde van 1980 tot 1999 Kemna Casting. Voor zijn bijdrage aan de Nederlandse filmcultuur ontving hij in 2005 een Gouden Kalf.
Ik vind het dan ook super met hem te mogen werken en zal zeker een hoop leren!

Ik wil jullie ook een kaartje laten zien van een docent, dat hij schreef over mijn voorstelling “Br3z@h!“. Ik speelde deze solo het laatste TrapLab, vorige maand. Ik ben trots op alle TrapLab’s het tweede jaar, en op al mijn klasgenoten. Met het evalueren geven we elkaar kaartjes met wat je mooi vind en ook feedback.  En hoewel de kaartjes erg persoonlijk zijn, vond ik het toch leuk jullie een kijkje te geven in mijn schoolleven:

Fijn hè? Ik vind zelf ook dat ik erg gegroeid ben en zoveel geleerd heb de afgelopen twee jaar. En mede dankzij dit soort complimenten weet ik dat ik de juiste weg heb gekozen! Ook al is het soms zwaar een deeltijd opleiding te volgen, parttime te werken en moet ik soms leuke dingen met familie & vrienden laten schieten voor audities, repetities en teksten leren. Het is het allemaal waard!

Groeien jullie ook van complimentjes en geven jullie zelf ook complimentjes?
Ik wel, want je wordt zelf ook altijd blij van een oprecht compliment te ontvangen, toch? En geven doet ook  goed!

xoxoLins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *