Say my name

Stiekem, heel lang, wil ik er eigenlijk al één.
Het imago is betwist, dat zeker. Dat is ook mijn terughoudendheid versus dit product. Met het behalen van mijn HAVO-diploma in the year 2000, mocht ik ‘m al van mijn ouders. Maar ik koos een simpele zilveren ketting en ring.
Het gemis bleef. De twijfel. Zal ik wel, zal ik niet?

Toen werd ik in de verleiding gebracht door
Carrie Bradshaw. Alsof er geen vuiltje aan de lucht was, paradeerde zij ermee in Sex and the City. Zij nam
het grootste vooroordeel weg, combineerde ‘m stijlvol met Vuitton en Chanel.

En nu opnieuw, verleid ‘ie me.
Als trouw fan van The Hills en The City word ik weer geconfronteerd met het fenomeen. En gaat mijn hartje wederom sneller kloppen.
Whitney
heeft de hare met haar nickname. Misschien trekt dat me over de streep. Lindsay niet helemaal uitgeschreven, maar mijn nickname. Misschien met een diamant op de ‘i’.

Na bijna 10 jaar is de aantrekkingskracht tussen ons er nog steeds.
Ik moet kiezen, nu! Dus, wat denken jullie: kom ik ermee weg? Zal ik wel?
Alleen ‘Lins’, aan een dun kettinkje?

9 reacties

  1. ik vind dat je het gewoon moet doen, boeiuh wat andere mensen vinden. jij vind het toch leuk en het staat je vast leuk. groetjezzz aniek

  2. Heej Lins met misschien het diamantje op de 'i',Gewoon doen meid! Persoonlijk zou ik voor zilver gaan, puur omdat ik zilver mooier vind dan goud.Liefs Maan.

  3. Zo..goud zou echt extreem ordinair zijn! Maar dat is dat hele naamkettingding natuurlijk op zich ook al. En als je het dan doet, zou ik het ook goed doen!.. dan heeft het wel weer iets persoonlijks. Toch zou ik voor je hele naam kiezen denk ik, waarom weet ik niet. Anders staat het diamantje misschien te centraal. Alhoewel …het kan allebei natuurlijk!
    Ik weet het niet, het staat je sowieso mooi! Als je er maar de juiste kop bij trekt kun je er binnen no-time een trend van maken:) Ik hoor je er nu al zo lang over, tijd om jezelf eens te trakteren dame! Je hebt het verdiend! Ga ervoor..en geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *