samenwerken/adverteren

Informatie over adverteren of het toesturen van producten voor reviews of redactionele aandacht? Lees deze pagina dan zorgvuldig door, zodat je weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en of jouw product of dienst bij mijn blog past.

Net als Carrie uit SATC

Geïnspireerd door mijn grote heldin Carrie uit Sex and the City, start ik in april 2005 een eigen blog, destijds nog weblog genoemd. Ik schrijf op een unieke en herkenbare manier columns en blogs over alledaagse dingen die iedereen meemaakt. Mijn schrijfstijl is puur, humoristisch en prikkelend.

Van jongs af aan

Schrijven deed ik altijd al. Als storyteller in de dop creëerde ik al jong mijn eigen content. Op de basisschool maak ik mijn eerste, eigen magazine, waar andere kinderen zich op kunnen abonneren. Daarnaast was niemand in mijn familie- en vriendenkring veilig voor mijn My First Sony & ik, waar ik zelfbedachte interviews en gefantaseerde shows presenteerde.

lindsayvallen.nl: persoonlijke life(style)blog

Inmiddels is mijn blog – 12 jaar later – uitgegroeid tot een personal life(style)blog met een sterke, online reputatie. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met taal, beeld en woorden, zodat lezers en volgers geamuseerd zijn, geraakt worden of er een dialoog ontstaat door mijn content.

Content creatie

Ik schrijf volledig zelfstandig mijn webteksten, verzorg fotomateriaal, film en monteer video’s en ben actief op diverse social media. Ik werk regelmatig samen met verschillende merken, PR- en marketingbureaus en ben voor enkele organisaties ambassadeur of partner.

LindsayVallen.nl is een persoonlijke blog. Mijn authenticiteit en eerlijkheid vertaalt zich in transparantie naar mijn lezers en volgers, met wie ik een goede band heb. Dat is de kracht van mijn persoonlijke lifeblog.

Facts 

Iedere maand lezen er gemiddeld 20,000 unieke bezoekers mee op lindsayvallen.nl. Ik blog en vlog over mijn leven als 30something: lifestyle, moederschap & family, fit & sport, wonen & interieur, mode en meer. Ook creëer ik online content in de vorm van video’s en vlogs.

Social media

Instagram @lindsayvallen.nl: 1,849 volgers
YouTube @LindsayVallen: 775 abonnees
Twitter @LindsayVallen: 2,267 volgers
Facebook @LindsayVallen.NL: 382 vind ik leuks / 368 volgers
Pinterest 261 followers

Campagnes, samenwerkingen en advertorials o.a.

Stokke / Netflix / Wehkamp / Primark / MyFitnessPal / Bergstein / Treatwell / Yarden / Esprit / Hunterboots / Uitgeverij Spectrum Unieboek / Zalando / Telsell

Kleine lettertjes

Met ingang van 2014 is de Reclamecode Social Media van toepassing op blogs, zo ook op lindsayvallen.nl. Ook houd ik mij aan de richtlijnen voor Google webmasters en/of bloggers.

Blogs met een (*) voor de titel zijn samenwerkingen, promoties en/of advertorials. In mijn artikelen maak ik lezers hier ook bewust van door bovenaan de betreffende blog te vermelden:

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met bedrijf X;
  • Van bedrijf X mocht ik artikel Y proberen;
  • Onlangs kreeg ik van bedrijf X artikel Y opgestuurd om te beoordelen;
  • In opdracht van/samenwerking met [merknaam] schrijf ik het volgende artikel;
  • Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Ook maak ik gebruik van de tags: gekregen, samenwerking, sponsored en/of collabaway. Conform Google’s richtlijnen voor bloggers, maak ik bij blogs die in opdracht worden geschreven gebruik van no follow links. Lees meer over Google’s richtlijnen over in natura ontvangen producten in dit artikel voor Google Webmasters. Dit om een penalty van Google voor zowel het merk in kwestie en mijzelf als blogger te voorkomen.

Past jouw merk, product of dienst bij lindsayvallen.nl?

Neem dan contact op via het webformulier. Ik probeer je bericht binnen één week te beantwoorden, excuses als dit onverhoopt niet lukt.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.