samenwerken/adverteren

Informatie over adverteren of het toesturen van producten voor reviews of redactionele aandacht? Lees deze pagina dan zorgvuldig door, zodat je weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en of jouw product of dienst bij mijn blog past.

Disclaimer: Hoewel mijn blog na jàààren tikken op het web best lekker loopt, ben ik géén fulltime blogger, noch heb ik deze ambitie (waarom lees je hier: “Waarom ik niét wil bloggen als baan“). Ik vervul namelijk een hele leuke functie in de online communicatie en waardeer mijn blog als vrijetijdsbesteding, niet als droombaan :-).
Mijn blog is mijn hobby en daarom niét mijn #1 prioriteit of focus.

Net als Carrie uit SATC

Geïnspireerd door mijn grote heldin Carrie uit Sex and the City, start ik in april 2005 een eigen blog, destijds nog weblog genoemd. Ik schrijf op een unieke en herkenbare manier columns en blogs over alledaagse dingen die iedereen meemaakt. Mijn schrijfstijl is puur, humoristisch en prikkelend.

Van jongs af aan

Schrijven deed ik altijd al. Als storyteller in de dop creëerde ik al jong mijn eigen content. Op de basisschool maak ik mijn eerste, eigen magazine, waar andere kinderen zich op kunnen abonneren. Daarnaast was niemand in mijn familie- en vriendenkring veilig voor mijn My First Sony & ik, waar ik zelfbedachte interviews en gefantaseerde shows presenteerde.

LindsayVallen.nl – persoonlijke blog: lifestyle, woman & family

Inmiddels is mijn blog – 12 jaar later – uitgegroeid tot een personal life(style)blog met een sterke, online reputatie. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met taal, beeld en woorden, zodat lezers en volgers geamuseerd zijn, geraakt worden of er een dialoog ontstaat door mijn content.

Content creatie

Ik schrijf volledig zelfstandig mijn webteksten, verzorg fotomateriaal, film en monteer video’s en ben actief op diverse social media. Ik werk regelmatig samen met verschillende merken, PR- en marketingbureaus en ben voor enkele organisaties ambassadeur of partner.

LindsayVallen.nl is een persoonlijke blog. Mijn authenticiteit en eerlijkheid vertaalt zich in transparantie naar mijn lezers en volgers, met wie ik een goede band heb. Dat is de kracht van mijn persoonlijke lifeblog.

Facts

Iedere maand lezen er gemiddeld 15,000 unieke bezoekers mee op lindsayvallen.nl, waar ik blog over mijn leven als 30something.
Op mijn blog schrijf ik over lifestyle, moederschap, (online) media en entertainment, wonen en interieur, mijn #sportyspice avonturen, mode en meer. Ook tik ik graag columns en maak soms video’s.

Social media

Instagram @lindsayvallen.nl: 3,490 volgers
Twitter @LindsayVallen: 2,331 volgers
Facebook @LindsayVallen.NL: 512 vind ik leuks / 498 volgers
Pinterest @LindsayVallenNL: 361 followers
YouTube @LindsayVallen: 801 abonnees

Campagnes, samenwerkingen en advertorials o.a.

Stokke / Netflix / Wehkamp / Primark / MyFitnessPal / Bergstein / Treatwell / Yarden / Esprit / Hunterboots / Uitgeverij Spectrum Unieboek / Zalando / Telsell

Kleine lettertjes

Met ingang van 2014 is de Reclamecode Social Media van toepassing op blogs, zo ook op lindsayvallen.nl. Ook houd ik mij aan de richtlijnen voor Google webmasters en/of bloggers.

Blogs met een (*) voor de titel zijn samenwerkingen, promoties en/of advertorials. In mijn artikelen maak ik lezers hier ook bewust van door bovenaan de betreffende blog te vermelden:

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met bedrijf X;
  • Van bedrijf X mocht ik artikel Y proberen;
  • Onlangs kreeg ik van bedrijf X artikel Y opgestuurd om te beoordelen;
  • In opdracht van/samenwerking met [merknaam] schrijf ik het volgende artikel;
  • Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Ook maak ik gebruik van de tags: gekregen, samenwerking, sponsored en/of collabaway. Conform Google’s richtlijnen voor bloggers, maak ik bij blogs die in opdracht worden geschreven gebruik van no follow links. Lees meer over Google’s richtlijnen over in natura ontvangen producten in dit artikel voor Google Webmasters. Dit om een penalty van Google voor zowel het merk in kwestie en mijzelf als blogger te voorkomen.

Past jouw merk, product of dienst bij lindsayvallen.nl?

Neem dan contact op via het webformulier. Ik probeer je bericht binnen één week te beantwoorden, excuses als dit onverhoopt niet lukt.

Disclaimer: Ik ben géén fulltime blogger, noch heb ik deze ambitie (waarom lees je hier: “Waarom ik niét wil bloggen als baan“).
Ik vervul namelijk een hele leuke functie in de online communicatie en waardeer mijn blog als vrijetijdsbesteding, niet als droombaan :-).
Mijn blog is mijn hobby en daarom niét mijn #1 prioriteit of focus.

Door tijdgebrek reageer ik daarom doorgaans niét op vreemde verzoeken tot linkruil, irrelevante uitnodigingen voor niét passende productreviews of evenementen en massamailings met verkeerde tenaamstelling of zonder persoonlijke aanhef.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha