Romantisch?

(klik op de flyer voor een grotere versie)

Zaterdag 27 augustus a.s. vind in Park Oog in Al te Utrecht de Nacht der Romantiek plaats.
De romantische losbarsting is om 21:00 uur & om 01:00 uur is het tijd de romantiek mee naar huis te nemen ;-)

http://www.hetwildewesten.nl

Iedereen die behoefte heeft aan romantiek, of andermans behoefte in romantiek wil vervullen, wees welkom & geniet van de romantische arrangementen die deze nacht te bieden heeft! :-D
__________________________________________________________________________________

Nu even een verdere update, zaterdag ben ik met Jess & Sjors naar de film:
“The Skeleton Key” geweest, wat echt een mega-aanrader is!
Superspannend, heel verrassend einde, echt goed!

Daarna begon onze kroegentocht ;-)

Eerst ff de Quignon ingedoken, lekker ingedronken, beetje zitten, beetje chillen, kwamen aldaar Cindy nog tegen, maar na een drankje besloten we dat we nog even een potje pool wilden spelen!
Blijft altijd leuk, en jawel: hier schrijft een winnares ;-) Pool is cool!

Daarna besloten we dat het tijd was de voetjes van de vloer te bewegen!

Dus, onderweg naar de Filemon, waar wel een rij stond, maar na even gewacht te hebben, mochten we lekker naar binnen. Was gezellig, weer een bekende gespot (Maaike on her move :-)) en wéér die vervelende jongen gezien waar ik een korte fling mee heb gehad, maar nu kom ik hem bijna altijd tegen! Irritant!
Maar dat mocht de gezelligheid niet drukken, het was wel erg warm & druk, iets te warm voor onze Jess, dus ff een luchtje happen buiten.

Toen besloten we, nu we toch in de kroegentocht-mood waren, ook the Jam weer eens te bezoeken.
Alsof ik nog niet genoeg bekenden gezien had die avond ;-) kwam ik daar Moes, Olga & Patricia tegen. Patricia bracht mij het nieuws dat ze eigenlijk als verrassing naar mijn Nacht der Romantiek wilde komen met haar lover Martijn, maar nu ze me in de partysfeer zag, verklapte ze het toch maar, hihi :-) Maar tof dat je komt meis!
The Jam was erg leuk, gelukkig wat minder druk zodat Jess zich ook in haar element voelde, en mijn hemel: wat een aandacht des heren! Nu is er in het Utrechtse uitgaansleven altijd een vriendelijke man die van club – naar discotheek – naar kroeg loopt om voor 5,- euro een polaroid-foto te maken voor diegenen die daarvoor bereid zijn te betalen, en 2 jongemannen wilden zo graag met Joyce & ikzelf op de foto, dat ze daar wel 5,- euro voor wilden betalen.
Bizar was, dat wij uiteindelijk de foto kregen. Waarom? Ik heb dat geld toch niet betaald, en bovendien, ik kan mijn hele muur wel volhangen met jongens die met mij op de foto willen ;-) Grapje! :-P
Lekker gedanst de resterende avond, een schattige jongen met krullen probeerde nog een gesprekje met mij aan te knopen om me uiteindelijk te zoenen, maar helaas was hij er niet zo bekwaam in, dus ging (helaas voor hem ;-)) zijn plannetje niet door. Kieskeurigheid blijft een feit.

Rond 04:00 vleiden we onze bipsjes in een dikke Mercedes (lees: we namen eens een taxi naar huis, hihi :-)) & toen ik thuis mijn kussen raakte was ik al in dromenland.

Deze week hard aan het werk aan de Nacht der Romantiek, wat al bijna een feit is! Nog 3 nachtjes, en dan barst het romantische geweld los! Fijn :-)

Gisteren lekker gebakje gegeten met mijn mama’s 52e verjaardag, gezellig met wat familie & vrinden.

Nu, vandaag een rustig dagje, vanavond dus naar Leiden, en morgenavond ff een drankje & poolen in Utrecht, leuk! :-D

Dag allemaal, ik wens jullie nog een fijne week, je bent al op de helft! ;-)

Een romantische groet,

Lindsay
xxxx

PS: Hierbij de foto,
van (?) & Lindsay,
doe ik er tenminste nog íets mee.

3 reacties

  1. Hey Lins!
    Ik weet niet of ik het al had verteld: Ik heb zaterdag met 'het grijze T-shirt' gezoend, was erg geslaagd! Maaikie is dus weer een beetje in looove :P
    Succes met de voorbereidingen van dit weekend!
    XX Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *