Romantiek ten top!Kassameisjes – Frans Terras


Kunstenaarstent – Overview terrein


Kunstenaarstent Lot Der Liefde & De Heimat


Kassatent – Kunstenaarstent Oplaaiend Vuur – Suikerspintent – Oosters Terras

In een woord: geweldig! :’-)
Dat was de Nacht der Romantiek 2005, zaterdag jongstleden in park Oog in Al, Utrecht.
Mijn eerste zelfstandige klus als projectcoordinator, en wat een succes! :-D
Ik ben ontzettend blij, zoveel publiek, zoveel enthousiasme, zoveel sfeer, zoveel!
Alle kunstenaars, vrijwilligers, familie & vrienden, Het Wilde Westen, mijn lieve collegae & iedereen die ik vergeet: bedankt voor een onvergetelijk event!

(klik op de thumbnails voor een vergroting van de foto’s, excuus voor de ietwat mindere kwaliteit, maar het was nacht :-))

Vandaag nog even opgeruimd, morgen de laatste loodjes qua afhandeling en nazorg van het project, en dan is het toch echt voorbij! Maar, gezien het succes zal het naar alle waarschijnlijkheid een jaarlijks terugkerend event worden! :-D

Morgenochtend ga ik ook lekker naar manuele therapie, een fijne massage kan mijn gespannen rugje wel gebruiken na dit weekend ;-) Dus heerlijk relaxen, en dan weer verder tot de orde van de dag. Werken, afstuderen & mijn zaken regelen voordat ik in december naar Italia ga, wat nu toch steeds dichterbij komt! Ieh! :-)

Komend weekend een druk sociaal weekend, vrijdagavond naar 80’s Verantwoord @ Tivoli, zaterdag een dansje wagen in The Jam & zondag het Utrechts Uitfeest, de opening van het culturele seizoen in Utrecht, dus een bezoekje aan de binnenstad, Springhaver, Louis Hartlooper, de Stadsschouwburg, vele anderen & mijn oud Paardekathendraal theaterwondertjes, kortom: een lekker cultureel zondagje met voorstellingen & beleving! Heerlijk!

Lieve mensen, ik vertoef nog heerlijk in mijn roes & romantische sfeer, ik wens jullie een uitstekende week met veel succes toe!

Dikke zoen & veel liefs,

Lindsay
xxxx

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *