Review: True Blood

door: Lindsay @ 11-03-2010

Als kind was ik al een griezelig meisje. Verslond boeken als ‘De Griezelbus’ en ‘Kippenvel’. Toen ik ouder werd waagde ik me aan ‘It’ en ‘Carrie’. Nu, 15 jaar later, heb ik een nieuwe griezelverslaving: ‘True Blood’.

True Blood is een Amerikaanse televisieserie gecreëerd en geproduceerd door Alan Ball, bekend van onder andere de populaire serie Six Feet Under en het prachtige American Beauty. De reeks is gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris. True Blood werd voor het eerst in de Verenigde Staten uitgezonden op 7 september 2008 door zender HBO.

Lees mijn column: “Verliefd op vampieren” verder op Ze.nl.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *