Review en win: Home Melts van homemelts.com

lindsayvallen.nl Home Melts 2

Onlangs werd ik benaderd door een lieve dame van HomeMelts.com. Of ik een paar heerlijke home melts wil reviewen en weggeven? Ja natuurlijk! Ik ben gek op geurtjes in huis en scoor dan ook regelmatig nieuwe branders, kaarsjes of oliën. Binnen enkele dagen had ik de home melts thuis en geurde mijn woonkamer naar jasmijn, chocolade, munt en blauwe bessen met scones. Goed nieuws voor jouw neus: jij kunt ook een setje home melts van homemelts.com winnen! 

*** De winactie is gesloten!
Ines, jij hebt een fijn setje home melts van Home Melts gewonnen!
Veel plezier ermee :-) ***

lindsayvallen.nl Home Melts 0lindsayvallen.nl Home Melts 1Vrolijke post, een bijgevoegd gepersonaliseerd kaartje met berichtje: dat is leuk thuiskomen. Enthousiast opende ik de verpakking en besnuffelde de home melts. Home melts zijn handgemaakte geurblokjes van sojawas voor op de oliebrander. Het zijn als het ware geurkaarsjes, maar dan zonder lont.

lindsayvallen.nl Home Melts 3De melts worden gemaakt van 100% ecologische sojawas, de beste kwaliteit geurolie en kaarsenkleurstof. Ze zijn 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Wat me opvalt is dat de melts heel steady zijn. Ik gebruik vaker melts en sommige merken hebben nogal brokkelige melts. De melts van Home Melt zijn steviger, ik kan zo een compleet blokje uit de verpakking duwen zonder dat de melt breekt.

lindsayvallen.nl Home Melts 5Ik heb een flinke brander (ooit gescoord in de sale bij V&D) dus er past gemakkelijk een hele melt in. Ik begin met de geur jasmijn. De Jasmin melt is een exotische blend van vers geplukte jasmijn met een basis van rozenknopjes. Het is een kalme, serene geur. De melt smelt en langzaam aan komt er steeds meer van de geur vrij.

De melts gaan minimaal 8 uur mee. De jasmijn geur heb ik omstreeks 16:00 uur ’s middags in de brander gedaan en omstreeks middernacht merk ik dat de geur wat minder wordt. De geur is er nog steeds, maar minder aanwezig dan de eerste 8 uren. De volgende dag kun je melts opnieuw gebruiken, sommige melts gaan zelfs 12 (!) uur mee. Erg handig dat je de melts niet aaneengesloten hoeft op te branden maar kan kiezen wanneer je deze gebruikt.

lindsayvallen.nl Home Melts 7Ik lees in de FAQ van HomeMelts.com dat je ook geuren kunt combineren.
De volgende sessie probeer ik dit.

lindsayvallen.nl Home Melts 8Ik mix de Chocolate Orchid melt met de Wildberrie Scones melt. Ik bedoel: chocolade en scones, ideaal toch ;-).

lindsayvallen.nl Home Melts 9.1Ik moet zeggen, de Chocolate & Orchid geur is heerlijk. Maar oh my gawd: Wildberrie Scones is mijn absolute favoriet! Een aroma van vers gebakken Engelse scones met hints van aardbei, kokos, framboos en zwarte bessen. Heerlijk! Dit is mijn lievelings-melt van HomeMelts.com.

lindsayvallen.nl Home Melts 9Wanneer de geur enkele uren later wat verminderd, plaats ik er een halve melt van een nieuwe geur bij. Dat ruikt toch weer net even anders. Zo kun je eindeloos variëren met de verschillende melts. De melts zijn € 0,90 cent per melt en je hebt talloze geuren met grappige namen. Monkey farts, Better then sex cake of je favoriete cocktail: mojito.

Je bestelt eenvoudig via homemelts.com of doet mee aan de win-actie van LindsayVallen.nl en Home Melts!
Hoe doe je mee?

– Laat een berichtje achter in de comments beneden. Vergeet niet een geldig e-mail adres in te vullen, zodat Home Melts contact met je kan opnemen.
– Like LindsayVallen.nl en Home Melts op Facebook.
– Duimen maar!

*** De winactie is gesloten!
Ines, jij hebt een fijn setje home melts van Home Melts gewonnen!
Veel plezier ermee :-) ***

De winnaar of winnares wordt aanstaande vrijdag (4 april) bekend gemaakt via Facebook. Je kunt tot donderdag 3 april om middernacht deelnemen.

– xxx – Lins

10 reacties

 1. Jaa ik vind het ook leuk om mee te doen! Heb ze al vaker willen kopen maar elke keer vis ik achter het net. Laatst was ik bijv bij de expo en had ik al mn lievelingsgeuren uitgezocht (kokos-choco-vanille achtige geurnoten), bleken de branders helemaal uitverkocht te zijn..

  Maargoed, wie weet deze keer!!

 2. Dat klint goed zeg! Ben zelf lichtelijk allergies voor de chemische geuren van de grote merken(ga er van niezen en krijg traan ogen) waardoor ik eigenlijk nooit geurtjes in huis heb, soms een geurkaarsje, maar heb mijn geurmate nog niet gevonden. Misschien vind ik hier mijn geurmate wel :)
  Liefs Froukje
  Koremansjes (at) hotmail . com

 3. Jaaa. geurtjes voor in huis.. Na onze keukenbrand in januari wordt het ene geurtje na het andere geurtje gebruikt.. Met als resultaat geurtjes bijna op.. Graag doe ik mee aan de actie!!

  angelahouwen [at] hotmail . com

 4. Graag! Ik hou ervan, al een tijdje een brander maar bijna door de melts heen. Zou super zijn als ik win :) Liefs Nienke
  (nienke_timmerman@live.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *