Reizen: Thailand-trip “The Beach” vlog

P1020186Guess who’s back! Na 3 weken flashpacken door Thailand landde ik gisterochtend weer op Hollandse bodem. Verwelkomd door typisch Hollandse regen en kou ;-). Ik heb ontzettend genoten van de reiservaring en al het moois, dus ik verwacht hier nog veel blogs mee te (kunnen) vullen. Zouden jullie dat leuk vinden, reisverslagen?

Eén van mijn wensen was het bezoeken van Maya Bay op het eiland Koh Phi Phi Leh. Veel scènes uit de film “The Beach” met Leonardo DiCaprio zijn hier opgenomen. Zijn karakter, Richard, speelt een backpacker die naar Thailand afreist en hoort over een geheim strand. De filmopnamen hebben het eiland Koh Phi Phi Leh beroemd en berucht gemaakt.

Desalniettemin wilde ik deze (inmiddels) toeristische trekpleister graag bezoeken. Maar niet met honderden anderen. Dus boekten we om 06:00 uur ’s ochtends een privé longtailboot om drukte te mijden. En met succes: we arriveerden als eersten op het verlaten eiland. Zo moet het karakter uit de film zich ook gevoeld hebben ;-).

Bekijk mijn vlog hieronder en laat weten wat je er van vindt! En ook of je meer reisverslagen wilt lezen op lindsayvallen.nl. Ik heb namelijk een heel schrift vol geschreven tijdens onze Thailand-trip :-).

– xxx – Lins

5 reacties

  1. Wauw!! Ik heb gewoon bijna 4 minuten zitten genieten van de prachtige beelden en natuurlijk het liedje van all saints op de achtergrond…

    Dank dat je ons hier naartoe hebt meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *