Rebuy: Noosa Amsterdam

In 2011 kreeg ik voor mijn 28e verjaardag een prachtige Noosa Amsterdam armband met chunks. Een armband van prachtig wit gelooid leer met betekenisvolle chunks. Mijn Noosa en ik waren onafscheidelijk. Door de jaren heen vulde de armband zich met meer en meer chunks.

P1040510

P1040513
Mijn Noosa dubbele armband is inmiddels dus behoorlijk doorleefd en uitgelopen.
Tijd voor een nieuwe!

P1040514

P1040516
P1040517

P1040520
Ik heb de enkele armband in de kleur naturel erbij gekocht, heel warm vond ik deze zachtbruine teint.

P1040521

P1040523

Niet al mijn chunks passen op de nieuwe armband maar de verkoopster vertelde dat er voor de herfst/winter een nieuwe collectie dubbele armbanden geleverd worden. Wie weet laat ik me dan verleiden tot een nieuwe aankoop ^^ Of een mooie Noosa riem, die loerde ook al naar me in de winkel ;-)

– xxx – Lins

 

 

2 reacties

  1. Ik heb nooit zoveel sieraden om, maar mijn noosa armbanden wel. Ik ben er gek op. Zelf heb ik een bruine en een zwarte en wat ik er vooral zo leuk aan vind is dat de chunks een betekenis hebben. Vooral mooi als je er een van iemand krijgt die een speciale betekenis heeft vind ik. En wow, jouw witte armband is goed gebruikt zeg :) Mooie chunks ook!

  2. Ik ben fan van Noosa, heel fijne armbanden met de gaafste Chunks! Ik heb een enkele band, maar als er in het najaar nieuwe dubbele banden komen ga ik ook maar even een kijkje nemen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *