Put a ring on it: classic engagement rings

Ziek thuis zijn is niet all fun, maar ik heb gelukkig veel steun gehad aan mijn vier vriendinnen uit Manhattan: Sex and the City!
Opnieuw genieten van klassieke scènes als the proposal van Aidan aan Carrie,
ahww! <3

  
And the ring is so
pretty! ^^

En gals, if u remember correctly: mijn goede voornemen #7 voor 2012 involves a ring, right? Which made me think: wat is mijn smaak wat betreft verlovingsringen eigenlijk? Ik bedoel: de eerste ring die Aidan aan Carrie wilde geven, was echt een big no-no (thanks Miranda!). SATC-kenners know what I mean. Maar de tweede versie (thanks Samantha!): daar kon Carrie volmondig “JA!” tegen zeggen.

En, zo is ook mijn smaak behoorlijk klassiek. Weinig opsmuk, meer class.


Zelfs in old Hollywood was de klassieke verlovingsring al een hit, zoals voor de klassieke schoonheid Grace Kelly:

En moderne Hollywood deernes kiezen ook voor de klassieke verlovingsring:


*Reese Witherspoon


*Kate Hudson

Ik vind het mooi, dat je liefde geen opsmuk en tierelantijntjes nodig heeft. Een ring, puur en echt – net zoals het aanzoek om de rest van jullie leven samen te spenderen. A true classic lovestory.

Droom jij ook je (toekomstige) bruiloft? Of ben je team antitrouwen
En you like the
big bling, or the classic?

xoxo Lins 

2 reacties

  1. Moooooi! Ik wil ook trouwen! Ring mag voor mij ook simpel. Ben benieuwd of je voornemen uit gaat komen! Wel gek om een voornemen zelf niet in de hand te hebben, of ga jij soms voor hem op de knieën? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *