Primark Nijmegen opening vlog, plog & shoplog

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (56)Gisteren opende Primark Nijmegen, alweer het zevende (!) Primark filiaal in Nederland. Als blogger was ik uitgenodigd voor de opening en kreeg een exclusieve preview voor openingstijd. Aansluitend knipte de burgemeester van Nijmegen om 11:00 uur officieel het lint door en opende daarmee de nieuwste vestiging. Primark Nijmegen heeft een oppervlakte van ruim 4.300 vierkante meter, verdeeld over 3 verdiepingen met dames, heren, kinderen en home.
Kijk je mee naar mijn plog en shoplog? 

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (15)Omstreeks 09:15 uur arriveer ik samen met Sheelagh van sheelaghmairi.nl op Plein 1944 in Nijmegen. De Primark is dichtbij station Nijmegen op circa 10 minuten lopen. Onderweg kom ik mijn oud-collega Karin van Ze.nl tegen, leuk om elkaar weer eens te zien. Gezellig aan bloggers evenementen vind ik het bijkletsen met blog-bekenden en ontmoeten van nieuwe bloggers.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (16)Wat een rust! De dranghekken staan al klaar ;-)

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening tasjesBij binnenkomst ontvangen we een Primark tote bag met catalogus, DVD en giftcard ter waarde van € 50,- euro. Hoe gaaf! Bovendien vind ik de tote bag ook hartstikke leuk, ik vind juten tasjes super handig.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (30)De bloggers en pers stromen langzaam aan binnen.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (17)lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (18)Allerlei lekkere hapjes en drankjes, dat is erg netjes verzorgd.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (24)We zijn dus in de Primark Nijmegen, voor wie het nog niet wist ;-).

lindsayvallen.nl Primark opening Nijmegen bloggersBloggers-selfie! Samen met Sheelagh van sheelaghmairi.nl links en Suz van fashionisaparty.com rechts. Suz plogde haar dag van gisteren en ik kom ook gezellig in haar plog voor :-). Sheelagh en ik verkennen alvast een rondje door de winkel.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (19)Statement kettingen! Op mijn wishlist staat een statement necklace, dus eat your heart out ;-).

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (20)Denim! Helaas zitten Primark jeans en broeken mij niet goed. Ik heb weinig heupen maar wel een flinke kont, dus altijd een opening aan de achterkant waardoor er een charming bouwvakkersdecolleté ontstaat ;-). Plus de broeken zijn te kort voor mijn lengte. Sheelagh heeft wel een mooie boyfriend jeans gescoord en die stond haar erg mooi.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (21)Heel veel zonnebrillen. Ik heb de roze met mirrored glazen gekocht.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (22)Zomerse items en floral prints.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (23)Veel boho- en Ibiza stijlen én de zonnebril die ik gescoord heb op de pop :-).

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (25)Is dit een droom? ;-) Hoor je de rust en stilte voor de storm?

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (26)Leuke leggings! Jammer genoeg te kort voor mij.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (27)Een beetje sporty chique en rapper stijl.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (28)De Tee department. Er waren erg veel leuke shirts!

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (29)Deze vind ik zo leuk! Direct in mijn shopping tas gegooid.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (32)Vervolgens worden we gevraagd naar de entree van de winkel te komen voor een introductiefilmpje over het bedrijf en de missie van Primark. Leuk om te zien!

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (33)De bloggers worden in groepjes verdeeld en krijgen een rondleiding door het nieuwe filiaal. Onze gids heet Hettie.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (34)Hettie neemt ons mee over de verschillende afdelingen en geeft uitleg over de producten en trends. De meneer in het pak naast haar is een Primark collega uit Engeland en probeert zo goed als het gaat mee te luisteren naar haar Nederlandse verhaal :-).

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (35)De schoenen afdeling is onwijs groot! Erg fijn ^^

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (36)Deze witte sandalen heb ik gekocht.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (40)Op mijn wishlist staan ook slip ons, maar deze zitten niet zo lekker. Daarnaast had ik slip ons met een dikkere zool in de catalogus gezien, maar die waren helaas niet verkrijgbaar.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (37)lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (38)lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (39)Zoals ik schreef: heel veel schoenen.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (41)Yay! De bikini bags die ik in Zaandam niet had gezien. Ik stop ze meteen in mijn tas.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (42)Haha, kijk dat gezichtje van meneertje in pak. Hij wordt verlegen van al dat fotografeer door de bloggers. Hettie blijft professioneel :-).

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (43)Met de roltrap naar beneden. Primark Nijmegen heeft 3 verdiepingen.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (44)De bovenste verdieping is een complete damesafdeling met kleding, schoenen, tassen en accessoires. De begane grond is ook een complete damesafdeling met kleding, accessoires en kassa’s. In de kelder is de mannen-, kinderen- en home-afdeling.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (45)De bloggers luisteren aandachtig.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (46)Leuk rieten hoedje, die neem ik ook mee.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (49)De home-afdeling in de kelder.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (50)Roltrap-selfie met Sheelagh onderweg van de kelder naar de begane grond.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (48)Het personeel van Primark is ook een soort van nerveus en hyped voor ‘hun’ filiaal dat straks de deuren opent.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (51)Onze tassen raken al aardig vol.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (31)Primark opent in steeds meer landen filialen.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (47)Hét lint wat straks om 11:00 uur doorgeknipt wordt, spannend!

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (52)De bloggers en pers verzamelen zich bij de ingang voor de openingsspeech. De dame in kwestie is Engels maar heeft de hele speech (!) in het Nederlands verteld. Wel met een dik accent natuurlijk, maar respect dat ze haar verhaal helemaal vertaald heeft. Links zie je de burgemeester van Nijmegen. Buiten zie je dat het publiek inmiddels flink toegestroomd is.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (53)Trots vertelt ze dat haar hele outfit van Primark is :-).
Dan wordt er afgeteld en met een hoop bombarie opent Primark Nijmegen!
Sheelagh en ik besluiten onze kleding te passen en na de eerste sessie maken we nog een rondje over bovenste verdieping en begane grond.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (54)Na de tweede paskamer-sessie maken we een selectie en besluiten we af te rekenen. De winkel wordt steeds drukker en we proberen ons enigszins in te houden betreft het shoppen ;-), dus het is beter om naar de kassa te gaan.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening giftcardDankjewel Primark! Dankzij de fijne giftcard ter waarde van € 50,- euro hoef ik zelf ‘maar’ € 65,- euro af te rekenen. In totaal € 115,- euro dus.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (55)Sheel bij de kassa, zij heeft ook hele leuke items gescoord.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (56)Tadaa! Op Instagram vroeg iemand of Sheelagh en ik zusjes zijn na het plaatsen een selfie. Zoals je kunt zien schelen we nogal in lengte ;-).

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (58)De score. Ik heb één grote tas en een kleinere tas.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (57)En weer samen met de trein terug naar Utrecht. Met de trein doe je er een uurtje over vanaf Utrecht Centraal naar Nijmegen en dan loop je in ongeveer 10 minuten naar Primark. Goed te doen!

Mijn favoriete Primark filiaal (Zaandam) is van haar troon gestoten: ik vind Primark Nijmegen het mooiste en fijnste filiaal. De winkel is ruim opgezet, heeft een leuke collectie en de medewerkers zijn zo vriendelijk! Hier zal ik zeker weer terugkomen. Daarnaast vertelde de dame in haar speech dat er snel nieuwe wéér nieuwe filialen in Nederland geopend zullen worden! Yay!

Nu zijn jullie natuurlijk reuze benieuwd naar mijn aankopen. In mijn shoplog op YouTube bekijk je het filmpje, hieronder heb ik mijn aankopen gefotografeerd.

Laat je me weten wat jij van mijn aankopen vind? En wat vind je van Primark Nijmegen? 

– xxx – Lins

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen openingWitte sandalen € 10,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (2)Statement necklace € 6,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (3)Panterprint make-up tasje € 4,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (4)Bikini bag en waterdichte tasjes € 6,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (5)Blauw en wit hemdje, € 4,- euro per stuk.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (6)Ibiza basketbal gaas-shirt € 7,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (7)Love semi-croptop shirt € 6,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (8)Mirrored sunnies € 3,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (9)Rieten hoedje € 5,- euro en scrunchies (yay!) € 2,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (10)Tribal maxidress € 15,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (11)Bikini, bovenstukje € 5,- euro, broekje € 3,- euro. Samen € 8,- voor een complete bikini!

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (12)Donkerblauwe en felroze loose tops, € 7,- euro per stuk.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (13)Witte tee met print € 5,- euro.

lindsayvallen.nl Primark Nijmegen opening (14)Ecru vest € 16,- euro.

5 reacties

  1. Hartstikke leuke blog weer Lindsay en je hebt gweldige leuke spulletjes en kleding gekocht.
    Heb er met plezier naar gekeken trots op je <3

  2. Heb net al je shoplog bekeken, maar je fotoverslag is ook erg leuk! Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! Vind je sandalen eigenlijk wel heel erg leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *