Primark next thursday! Shopping fall/winter collection

Is het alweer vijf maanden geleden dat ik Primark bezocht (foto-diary 23 juni 2012)? Hoog tijd voor een nieuw bezoek! En wel donderdag aanstaande, exciting! Mijn favo Primark tot dusver is Rotterdam Alexander. Ik heb ook Hoofddorp geprobeerd maar daar was ik persoonlijk niet van gecharmeerd. Deze donderdag bezoek ik een (voor mij) nieuwe locatie: de Primark in Zaandam.

Om alvast in de stemming te komen (voorpret ^^), Google’de ik afbeeldingen van de Primark fall/winter 2012-collectie. Let me show you!

 
 
I love de jasjes van de bovenste afbeeldingen. Dat roze jasje, hoe cute. En juist stoer: de groene parka met leren mouwen. Het gele rokje linksonder hoop ik ook te scoren. Ik twijfel nog over de outfit rechtsonder. Het lijkt me heerlijk comfy, maar of ik het zal dragen?

Al snuffelend stuitte ik nog op onderstaande items. Ik hoop donderdag goed te slagen en zal een shoplog plaatsen van mijn gescoorde artikelen (if you like?). Wat vonden jullie eigenlijk van mijn eerste shoplog?

(c) foto’s Primark 

5 reacties

  1. Ik hoop dat we niet de zelfde maat hebben want hier zitten ook wat dingen bij die ik leuk vind…

    Jij helpt me trouwenswel met een trendy outfitje voor de feestdagen toch??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *