Post b-day shopping!

Natuurlijk kon het niet lang duren tot alle fijne cadeaubonnen en centjes ingewisseld werden voor aankopen. Boekten lief en ik vorige week onze Disney-midweek, de afgelopen weken heb ik ook zorgvuldig mijn bonnen besteed.
Kijk je mee wat ik geshopt heb?


Girl with a gun. De bedel stond immers op mijn bijna jarig wishlist en ik kocht deze dan ook als eerst. Leuk weetje: Mi Moneda ontwierp de revolver-bedel voor Rihanna.


De Longchamp Le Pliage. Een klassieker. Al ééuwen op mijn lijstje, nu dankzij mijn lieve vriendinnetjes kunnen aanschaffen bij de Bijenkorf. Thanks girls! <3

Een sweater van Maison Scotch. Ik ben een Hennes-meisje pur sang, maar oh boy: de kwaliteit van een merk als Maison Scotch doet me twijfelen hoor! Het is mijn eerste item wat ik van Maison Scotch kocht en voor de prijs koop je bijna 3 H&M’etjes, maar de trui is zoveel fijner! Goede kwaliteit, zit heerlijk, love it.

Ben heel blij met mijn aankopen en draag ze trots.
Hebben jullie nog geshopt lately? En, leuke aankopen gedaan? 

1 reactie

  1. Ik heb die trui van Maison Scotch ook en nog veel meer. De kwaliteit is echt super goed. Deze trui had ik vorig jaar gekocht en hij ziet er nog als nieuw uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *