Pinterest: Mijn levensredder op het gebied van mode

Pinterest lindsayvallen.nlIk ben geen modemeisje. Dat weet ik zelf ook heus wel. Ik ben geen trendsetter, loop niet voorop met de mode en volg graag veilig de catwalk wanneer deze zich doorvertaald naar de grotere confectieketens als H&M, Mango en Primark. Soms doe ik een aankoop die geweldig staat op de paspop, in een webwinkel of in het rek. Eenmaal thuisgekomen heb ik echter geen idee hoe ik het kledingstuk moet combineren. Help, wat nu? Gelukkig is daar Pinterest!

Op Pinterest typ ik in: “Striped pencil skirt” voor het gestreepte rokje dat ik bij H&M kocht en hopla: honderden plaatjes van hippe meisjes en hoe zij de gestreepte rok combineren. Of outfits die passen bij mijn nieuwe Nike Free’s, hoera! Ik pin de plaatjes zorgvuldig naar het bijpassende bord dat ik gemaakt heb et voila: ineens weet ik hoe ik mijn aankopen kan dragen.

lindsayvallen.nl Pinterest streep rokje

Mijn Pinterest pins zijn dus niets meer dan een online plakboek waar ik de hipste meisjes van de klas in plak. Zij inspireren, zodat ik kan kopiëren. Ik verzuchtte laatst nog tegen een collega: wat zou ik zonder Pinterest moeten! Natuurlijk spreek ik mijn dankbaarheid uit naar de hippe meisjes via Twitter. Sharing is caring!

Pinterest lindsayvallen.nl bedankje tweet

Jullie maken de wereld een stukje mooier dames! Laat je niet vertellen dat jouw passion for fashion leeghoofdig en oppervlakkig is. Miljoenen vrouwen (waaronder ondergetekende) zouden er niet zo vlot bijlopen als jullie je kennis en modebewustzijn niét deelden. Jullie plaatjes zijn prachtig en zorgen ervoor dat wij – de vrouwen zonder aangeboren mode-genen ;-) – toch hip voor de dag komen. Nooit zo vooruitstrevend hip als jullie zelf gecreëerde outfits natuurlijk, maar toch.

Bedankt! En blijf vooral doorgaan met jullie looks online delen via Pinterest.
Heb jij een account op Pinterest? Ben je een creatieveling die anderen inspireert door plaatjes te delen of pin je lekker mee? :-)

– xxx – Lins

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *