PERSOONLIJK Vraag-Maar-Raak


Er komt visite, visite, wat zullen we genieten.
We wachten op de vraag, Vraag-Maar-Raak-gast.
Ik ben wel zenuwachtig. Je doet ook wat krampachtig.
Hey, ik hoor de deurbel! Ga jij eens kijken.
Is er nog wel koffie, zijn er broodjes met beleg?
Doe de deur nou open anders is de gast al weg!
Er komt visite, visite, wat zullen we genieten.
Laat de Vraag-Maar-Raak-gast erin!

Ze is 31 jaar oud en blogt al ruim 9 jaar. Ook is ze zwanger van een eerste kindje. Ze is geboren en getogen in Utrecht, maar verhuist binnenkort naar Houten. Ze houdt van hardlopen, zwemmen en heeft vorig jaar het complete Insanity-programma voltooid. Ze is getrouwd op vrijdag de 13e en is gek op griezelen. Onze Vraag-Maar-Raak-gast is…
Lindsay! :-)

Bij het terugkijken van dit Telekids-fragment kreeg ik alweer helemaal de kriebels over wie de Vraag-Maar-Raak-gast zou zijn. Daarom leek het mij leuk om zelf eens de Vraag-Maar-Raak-gast te zijn, maar dan op mijn blog. Ik merk dat mijn bezoekersaantallen de laatste maanden groeien en zie regelmatige nieuwe bezoekers van mijn blog, naast de terugkerende, vaste bezoekers. Hoog tijd dus om eens te vragen wat jullie nog van mij willen weten :-).

Alle vragen mogen worden gesteld, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Mocht er een te persoonlijke vraag gesteld worden die ik niet wil beantwoorden, dan zal ik deze niet behandelen. Ik heb namelijk geen idee wat voor vragen jullie gaan stellen ;-). Volgende week plaats ik de antwoorden op mijn blog. Dus kom maar op, stel je vraag in de comments aan de Vraag-Maar-Raak-gast :-)

Liefs,
Lindsay

6 reacties

 1. wat is het leukste/mooiste/gekste wat jouw blog je gebracht heeft?
  noem eens een gekke eigenschap van jezelf?
  wat lust je echt niet?
  wat is de meest vervelende eigenschap van Renee?
  naar welk land wil je nog op vakantie?
  wat is je favoriete recept?
  wat is je favoriete beautyproduct?
  Welk kledingstuk vind je het meest vervelend?
  wat is je favoriete drankje?

  Pick one. or moere ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *