PERSOONLIJK Vraag-Maar-Raak (II)

Vraag maar raak mei 2015

Er komt visite, visite, wat zullen we genieten.
We wachten op de vraag, Vraag-Maar-Raak-gast.
Ik ben wel zenuwachtig. Je doet ook wat krampachtig.
Hey, ik hoor de deurbel! Ga jij eens kijken.
Is er nog wel koffie, zijn er broodjes met beleg?
Doe de deur nou open anders is de gast al weg!
Er komt visite, visite, wat zullen we genieten.
Laat de Vraag-Maar-Raak-gast erin!

Jaaahaaa, voor de tweede keer een Vraag-Maar-Raak-blog! De eerste Vraag-Maar-Raak leverde 13 lezersvragen op, die ik in deze blog beantwoordde. Zo lees je onder andere wat mijn secret single behavior is, welk kledingstuk ik het vervelendst vind en wat ik écht niet lust. Om dubbele vragen te voorkomen, is het handig eerst te checken of je vraag al eerder is gesteld. Wat wil je daarnaast graag van me weten? Welke maat schoenen ik draag (42), of dit mijn echte haarkleur is (jazeker) en of ik plas onder de douche (schuldig!)? En natuurlijk al het andere waar je nieuwsgierig naar bent ;-).

Alle vragen mogen worden gesteld, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Mocht er een te persoonlijke vraag gesteld worden die ik niet wil beantwoorden, dan zal ik deze niet behandelen. Ik heb namelijk geen idee wat voor vragen jullie gaan stellen ;-). Volgende week plaats ik de antwoorden op mijn blog. Dus kom maar op, stel je vraag in de comments aan de Vraag-Maar-Raak-gast :-).

Liefs,
Lindsay

9 reacties

 1. Vind je het niet heel eng dat er in augustus verschillende bloglezers naar je huis komen? Of heb je een soort van 'procedure' dat je ze eerst screent?
  En een bonusvraag (ik kan me heel goed voorstellen dat je deze niet wil beantwoorden dus kies zelf maar, ik bedoel het in ieder geval lief!): als je nog kinderen zou krijgen in de toekomst, hebben die dan ook meer kans om prematuur geboren te worden?

 2. Hey Lindsay! Aangezien ik ook groot van gestalte ben (1m86) ben ik wel een benieuwd naar het volgende; Hoe denk je over koppels waarbij de man kleiner is dan de vrouw, en heb je zelf ooit vriendjes gehad die kleiner waren dan jou? ;)
  Groetjes,
  Flo

 3. Welke dingen over het leven (normen, waarden, geluk) wil je meegeven aan Tara? En wat zijn de meest waardevolle dingen die jíj hebt geleerd? Wat maakt je écht aan het lachen? En als je miljonair was voor één dag, wat zou je er mee doen?

  Groetjes, Madelaine.

 4. -wat vind je het allerstomste van bevallen zijn?( Naast Tara nog niet meer naar huis mogen nemen en Melkmachine zijn)
  – wat is jouw grootste festival irritatie?
  – lust je sushi?
  – welke chocoladesoort vind jij het lekkerst?
  – Wat is je favoriete Rituals geur?
  – Hoe reageren mensen als je vertelt dat je blogt?
  – Heb je al een keuze gemaakt van wie er op je high (T)ea(n) party mogen komen?

 5. Ik heb vanmiddag al geprobeerd deze reactie achter te laten, maar ik kreeg een foutmelding. Kijken of het nu wel goed gaat!

  Ik heb een kip of het ei-vraag: hadden jullie de naam Tara al bedacht en kwam toen het goede idee om taartjes te eten, of aten jullie taartjes en bedachten jullie toen de naam Tara? Als het optie 1 is, hoe zijn jullie dan aan haar naam gekomen?

  Groetjes!

 6. Hoi Lindsay!
  Ik vroeg me af wat je ultieme festival outfit is? wat word na Tara haar thuiskomst het eerst komende feestje wat je gaat aandoen? Fijne dag!

 7. Dit heb je misschien al wel eens verteld, maar hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen? Ik wist 10 jaar geleden volgens mij niet eens wat een blog was namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *