PERSOONLIJK: Keep calm en blog off

Blog offline lindsayvallen.nl

In mijn mapje ‘geschreven artikelen’ staan 8 blogs klaar, die enkel nog een laatste check nodig hebben, voor publicatie. In mijn notitieboekje staan 10 ideeën die nog uitgewerkt kunnen worden. Materiaal genoeg. Toch kom ik er al een tijdje niet aan toe om geconcentreerd achter de PC te kruipen. Vroeger zou ik dat verschrikkelijk gevonden hebben. Van mezelf. Want schrijven (bloggen) is mijn hobby, iets waar ik ontspannen van word. Maar daarnaast was het ook iets waar ik aan vast kon houden. Drie artikelen per week, over mijn hersenspinsels, lifestyle, reizen (ik heb nog zoveel leuke Thailandtrip verhalen!), wonen en alles wat ik leuk vind. Ik kan zo een hele dag schrijven in het weekend of op mijn vrije dag en knal er dan 3 of 4 blogs uit. Heerlijk vind ik dat. Ik voel me dan helemaal Carrie uit SATC ;-).

Het gaat daarentegen de laatste weken steeds beter met me op persoonlijk vlak. Ik doe veel offline dingen. Wandelen, gezellig lunchen of dineren, zwemmen, een filmpje of serie kijken en lezen. Ik ben daardoor minder online. En hoewel ik het met vlagen mis, realiseer ik me dat dit juist de kracht is van mijn blog. Ik ben geen eenkoppige redactie die dagelijks content moét produceren. Mijn energie en aandacht gaat nu uit naar andere dingen. En dat bloggen komt heus wel weer terug. In de ruim 9 jaar dat ik blog, heb ik wel vaker zulke periodes gehad. Ik verheug me zelfs al op het uitwerken van nieuwe ideeën en blogs. Maar nu even niet. I’m cool with that. En dat is precies wat ik zo lekker vind. Lekker content (haha!) zijn met jezelf, wat een luxe.

Liefs,
Lindsay

3 reacties

  1. fijn dat het beter met je gaat. ik merkte al een tijdje dat de hoeveelheid artikelen minder werd.Maar, goed op de reden te weten.
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *