PERSOONLIJK It’s alive, alive!

Guess whos back Lindsay

Home is where your wifi connects automatically en sinds enkele uren is ons nieuwe huis ook ons home ;-). Ik had een aantal blogposts vooruit geschreven, maar 10 dagen geleden verscheen daarvan de laatste online en sindsdien:
– was ik druk met klussen in ons nieuwe huis;
– werd mijn geliefde computer reeds verhuisd (zonder werkend internet op het nieuwe adres);
– maakte ik voor het eerst de databundel van mijn telefoon op;
– en dacht ik: so be it.
Ook al is de aansluiting momenteel zeer provisorisch, het werkt! It’s alive, alive! 

Frankenstein-its-alive

Sinds afgelopen zaterdag slapen we in ons nieuwe huis en hoewel er nog ongeveer tachtigmiljoen dingen moeten gebeuren (plinten, lampen in plaats van peertjes, circa 20 dozen uitpakken, kozijnen verven en alles een nieuwe plek geven), slaap ik hier heerlijk. Het is nog een beetje wennen, maar het bevalt goed hier in Houten! Ik ben nog steeds ontzettend blij met de aankoop van deze woning en dankzij de zelf geverfde muren, plafonds en de nieuw gelegde laminaatvloer voelt het al echt als ons huis.

In een andere update zal ik onze klusdagen beschrijven, want we hebben toch mooi in 15 dagen een heel huis aangepakt, in één dag verhuisd en dat vind ik een behoorlijke prestatie. Ik heb afgelopen zondag – als beloning voor het harde werken – voor het eerst een uurtje of drie in ons bad gelegen, heerlijk! Gisteren ben ik weer begonnen met werken en de nieuwe fietsafstand is 40 minuten heen en 40 minuten terug, maar dit bevalt eigenlijk prima. Zolang het droog blijft natuurlijk ;-).

Hoewel ik het liefst de hele avond aan het beeldscherm geplakt blijf, ga ik toch maar wat dozen uitpakken. Morgenavond staat er een ritje Ikea op de planning voor o.a. het retourneren van (teveel) laminaat en ondertussen probeer ik al mijn Pinterest-fantasieën tot leven te brengen ;-).

Ik wens jullie een fijne avond en tot snel! :-)

Liefs,
Lindsay

PS: En hier dan die eckte Eminem voor je:

11 reacties

  1. Yeahhh! Ben benieuwd naar al je klusverhalen en hometours!
    Uit ervaring kan ik je zeggen dat je de eerste drie maanden (and counting…) ook prima kunt leven zonder plinten, en met peertjes en kale kozijnen…. ;)

  2. Welkom terug!! Super crea die snoeren van beneden naar boven.. ;) Netjes hoor in 15 dagen klussen en verhuizen.. Ik hoop voor je dat het op de tijden dat je op de fiets zit droog is.. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *