PERSOONLIJK: Happy birthday to me! 31 baby :-)

Lindsay 31

Hiep hiep hoera! Deze bolle toet is vandaag alweer 31 geworden! :-)
Eerlijk gezegd ben ik wel toe aan een nieuw, fris levensjaar. Het afgelopen jaar kende hoogte-, maar ook dieptepunten. Mijn tofste herinneringen zijn die als newlywed, het lopen van mijn eerste halve marathon en onze geweldige Thailandtrip. Helaas ging het daarna op persoonlijk vlak iets minder met me en kreeg ik deze zomer erg last van burn-out klachten in combinatie met een stemmingsstoornis. Daar durfde ik kortgeleden open over te bloggen en ik ben erg geraakt door jullie lieve reacties. Dat heeft me goed gedaan, naast de haptonoom en therapie die ik nog steeds volg. Daarom gaat het steeds beter met me en ik geloof inmiddels ook echt dat ik hier sterker en beter uit kom.

Maar een écht feestje vieren, daar voel ik me nog niet helemaal lekker genoeg voor. Dan zou ik voor mijn gevoel toch de hele dag vrolijk “moeten” zijn, terwijl ik juist leer om mijn ware gevoelens toe te laten zonder altijd die glimlach op te zetten en happy go lucky te willen “spelen”. Dus ik ga lekker naar het Nederlands Filmfestival met René en zie verder wel wat de dag me brengt. Leeftijd is een raar iets. Als kind denk je dat je na je 18e alles weet en uitgeleerd bent, maar het afgelopen jaar heb ik ineens weer zoveel geleerd, zeker ook over mezelf. Daarom vind ik het toch een goed jaar, ondanks wat tegenslagen. Each year is special and precious, for you shall only live it once.

6fa7f9ca1d4cea005f66f95be976d463

It was a very good year, zou Frank Sinatra zingen.

Daarom, op mijn nieuwe levensjaar! Hiep hiep hoera, ik ben 31 geworden!

Liefs,
Lindsay

5 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd, Lindsay!
    Mooi dat je schrijft dat je het afgelopen jaar veel geleerd hebt, dat herken ik ook en vind ik erg waardevol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *