PERSOONLIJK Antwoorden op de Vraag-Maar-Raak-blog!

Rockit2
Ja hallo, met mij. Ik bel even om de antwoorden door te geven op de Vraag-Maar-Raak-blog van vorige week :’-).

Jullie stelden mij 13 vragen (hoe leuk, 13 is mijn lievelingsgetal #trivia) en ik vind de vragen zo leuk, dat ik ze allemaal ga beantwoorden. Van favoriet ontbijt tot blogervaringen en van gênante eigenschappen tot dingen die ik liever alleen doe, hierbij mijn antwoorden. Smullen geblazen ;-) 


Waarom in hemelsnaam Houten?
Haha, goede vraag Viq ;-). Als je mij een jaar geleden had gevraagd of ik mijn stadje Utreg ooit zou verlaten, dan had ik mijn wenkbrauw wel opgetrokken. Inmiddels hebben we een huis gekocht in Houten en krijgen we eind december de sleutel. Ik fietste zaterdag door Utrecht en realiseerde me dat ik het eigenlijk heel leuk vind een nieuwe woonplaats te ontdekken. Ik woon al 31 jaar in Utrecht en ken de stad op mijn duimpje. In Houten is alles nieuw voor me en ik heb best zin om een favoriete nieuwe bakker, schoenmaker, stomerij en koffietent te vinden.

In ieder geval, de keuze voor Houten is redelijk makkelijk uit te leggen. In Houten krijg je meer huis voor je geld en zijn de woningen ruimer opgezet. Een hoekwoning met 4 slaapkamers, voor- en achtertuin en carport in een leuke, Utrechtse wijk is voor ons onbetaalbaar. Mijn man komt uit Houten, net als meerdere vrienden. Sommigen wonen er nog steeds en zijn erg tevreden over Houten. Houten is dichtbij Utrecht en zowel met de fiets als OV goed te doen. Houten heeft een bioscoop, een prima centrum en winkels als Hema, Hunkemöller, Vero Moda, De Rode Winkel en supermarkten als AH en Lidl.

In mijn Stad vs. Dorp-blog schreef ik al: mijn identiteit ontleen ik niet aan mijn woonplaats. Ik ben niet hipster of juist saaier omdat ik in een stad of dorp woon. Ik bén niet waar ik woon, maar waar ik woon maakt wel dat ik blijer, gelukkiger of relaxter ben. En de keuze is op Houten gevallen, waar ik steeds blijer van word. Zeker met een kleintje op komst. Dus, hoewel het ontzettend burgerlijk is om als zwangere dertiger naar een suburb te verhuizen, schaam ik me er niet voor :-P.

Wat is jouw favoriete ontbijt?
Hoi Indra, leuke vraag :-) Mijn favoriete ontbijt zijn verse Danerolles met geraspte kaas uit de oven (kaascroissants dus), met daarop rozenbotteljam en verse jus ‘d orange. Heerlijk.

Yvonne stelde een heleboel vragen, leuk! Daarom ga ik ze ook allemaal beantwoorden :-).

Wat is het leukste/mooiste/gekste wat jouw blog je gebracht heeft?
Het mooiste vind ik absoluut de reacties van lezers, zowel op mijn blog als op straat. Het voelt gewoon alsof ik met online ‘vriendinnen’ praat, alsof ik jullie ook een beetje ken. Des te leuker vind ik het als jullie ook terug praten ;-).

Het leukste vind ik de ervaring die ik bij Grazia opgedaan heb als Grazia Insider. Vooral de rondleiding op de redactie en het ontmoeten van Hilmar Mulder. Nog steeds lijkt schrijven voor een magazine mij echt een droombaan. Ik solliciteer soms, want de vacatures hier zijn schaars. Maar door te blijven bloggen, ben ik ik ieder geval bezig met schrijven en content.

Het gekste wat mijn blog me ooit gebracht heeft, is iemand die mijn foto’s gebruikte om anderen te catfishen. Iemand deed zich met mijn foto’s voor als een ander persoon. Gelukkig werd ik getipt en lukte het om dit account offline te krijgen. Nog steeds vind ik het ronduit bizar dat mensen andermans foto’s of content (helaas heb ik soms ook met copycats te maken) gebruiken. Boos kan ik er niet echt om worden, daarom is dat denk ik het gekste wat mijn blog me gebracht heeft.

Noem eens een gekke eigenschap van jezelf?
Ga ik hier eerlijk op antwoorden? Het is wel een beetje gênant, maar goed.
Ik peuter soms in mijn neus. Dan voel ik iets zitten en wil het gewoon weg hebben, maar echt charmant is het natuurlijk niet. Ik heb mezelf vaak voorgenomen er extra op te letten, maar helemaal stoppen is nog niet gelukt. Ik wil het ook echt afleren voordat mijn kind het straks gaat na-apen, haha! Voor nagelbijters heb je van die vieze nagellak zodat je niet bijt, maar ik heb zoiets dus nodig voor neuspeuteren. Tips iemand? :-)

Wat lust je echt niet?
Spruitjes. Ik heb allerlei recepten geprobeerd: wokken, ovenschotels of met kruiden, maar spruiten kunnen me gewoon niet bekoren.

Wat is de meest vervelende eigenschap van René?
Het is eigenlijk geen vervelende eigenschap, maar René is altijd te vroeg of op tijd. Ik ben vaak krap aan of iets te laat, dus dan stoor ik me eigenlijk aan míjn slechte time-management. Hij krijgt dan op z’n kop dat ‘ie me zit te heuen, wat me zenuwachtig maakt. Maar op tijd zijn is an sich een goede eigenschap, snap ik zelf ook wel hoor ;-).

Naar welk land wil je nog op vakantie?
Amerika. Echt zo’n land wat je continu in series en films ziet, maar ik ben er nog nooit geweest. Ik ben heel benieuwd naar Amerika en dan vooral New York, LA en Texas. Juist die tegenstellingen.

Wat is je favoriete recept?
Jeetje, dat is een moeilijke. Ik eet graag en vaak verschillend, maar ik denk dat een goede spaghetti carbonara wel één van mijn favoriete recepten is.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Mijn elektrische tandenborstel. Ik ben heel ijdel op mijn tanden. Veel meer dan op mijn gezicht of haar.

Welk kledingstuk vind je het meest vervelend?
Ik vind mohair of kleding waar je haar van gaat knetteren ontzettend vervelend. Blegh.

Wat is je favoriete drankje?
Voor de zwangerschap: Pornstar Martini. Nu drink ik veel chocomelk. Of appelsap.

Wat is het belangrijkste wat je je kind wil meegeven voor later?
Mooie vraag Anne!
Ik wil mijn kind vooral meegeven dat hij of zij zelfverzekerd mag zijn en hem of haar genoeg voeden (door opvoeding) zodat hij of zij zich ook zelfverzekerd voelt. Ik ben zelf behoorlijk onzeker (geweest) en dat vind ik lastig. Door de jaren heen heb ik steeds meer geleerd om tevreden te zijn met wie ik ben en hier zekerder over te zijn, maar dat zou ik mijn kind dus meer willen meegeven. Dat het een gezond en zelfverzekerd klein mensje wordt, dat uitgroeit naar een zelfverzekerd persoon.

Wat is jouw secret single behavior? Of wat je doet als je alleen bent.
Hehe, ik mag deze vraag wel Valery :-).
Als ik alleen thuis ben, wat overigens meestal één tot twee avonden per week is (René en ik vinden elkaars gezelschap heerlijk, maar vinden het ook belangrijk dat we voldoende me-time hebben), kan ik me schuldig maken aan de volgende dingen:
– een hele pint Ben & Jerry’s alleen opeten
– marathon afleveringen van MTV realityshit (Teen Mom, Are You The One, Jersey Shore etc. ;-) kijken
– of voor de triljoenste keer SATC kijken (de serie, de films)
– joggingbroek, fleece trui en Uggs als outfit, make up-loos en haar baggervet of op een knot
– Roy Donders, Barbie, Oh Oh Cherso, ik vind dit soort RTL5-pulp echt heerlijk en kan oprecht genieten en hardop lachen
– benen en oksels epileren
porno kijken
Dat was het denk ik wel zo’n beetje. Niet omdat bovenstaande niet zou kunnen als René thuis is, maar ik doe dit liever als ik helemaal alleen thuis ben :-).

Ik vond het heel leuk om jullie vragen te beantwoorden, bedankt voor het stellen van deze vragen. Nu weten jullie nóg iets meer van mij (en mijn neus ;-).
Ik vind het eigenlijk leuk om ook iets meer van jullie te weten;

– Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen?
– Hoe lang lees je mee?
– Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je?
– Wat vind je leuk aan mijn blog?
– Wat zou ik nog kunnen verbeteren?

Voel je absoluut niet verplicht te antwoorden, ik ben gewoon een beetje wederzijds nieuwsgierig :-)

Liefs,
Lindsay

17 reacties

 1. Leuk om te lezen, wat een goede vragen zijn er bedacht :)
  Als antwoord op jouw vragen: ik ben inmiddels 30 en lees al een tijdje mee, geen idee hoe lang al en ik weet ook niet meer hoe ik hier terecht ben gekomen. Vermoedelijk via hardloopblogs, maar ik lees eigenlijk alles. Het enige dat ik niet leuk vind, is vlogs. Lezen vind ik veel fijner, dus van mij mag je wel een verhaaltje bij je vlogs typen.

  ps: als je een neuspeuter-remedie hebt hoor ik het graag!

 2. Ok deze druif die nooit weet wat ze in de comments moet zetten zal je vragen beantwoorden :)

  Ik volg je denk 1,5 jaar want ik heb veel stukjes gelezen in aanloop naar jullie bruiloft, dat vond ik top omdat we zelf toen ook onderweg naar onze trouwdag waren.
  Ik denk dat ik je eerst via instagram volgde en toen eens om je blog heb geklikt, en toen ben blijven hangen :)
  Ik ben een vrouw van 28, maar over ruim een maand 29. Ik vind het leuk dat je blog zo lekker gewoon is, bij die grote blogs haak ik op een gegeven moment af omdat ik de persoon niet meer zie en al die gillende fangirls in de comments niet kan handelen ;) ik heb gewoon leerlingen die zeggen: OMG juf heb jij die en die oogschaduw? Masha/ Serena/ misslipgloss zegt dat die echt de beste is! OMG!

  Jij bent gewoon lekker jezelf en dat is fijn, grappig en herkenbaar! Daarnaast vind ik het leuk dat je ook van hardlopen houdt. (Confession: ik zag je bij we own the night afgelopen zomer maar ik durfde niks te zeggen hihi)

  Lekker doorschrijven jij!

 3. Haha, hier nog zo'n krap aan of net te laat persoon ;) Phoe, ik heb geen idee meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen, ik schat dat ik nu zo'n drie jaar mee lees. Ow, en ik ben een vrouwelijke 24-jarige ;) Ik houd van je persoonlijke schrijfstijl; lekker recht-toe-recht-aan, geen onnodige poespas. Je lay-out is ook prettig, leest fijn. Verbeterpunten heb ik zo even niet :)

 4. Hoi Lindsay, ik (vrouw van 24) ben via ellegirl op jouw blog gekomen, nog niet zo lang geleden. Ik denk een maand of 4-5. _Jouw blog is momenteel een van mijn favoriete blogs omdat ik je grappig vind, je schijft fijn en de onderwerpen waarover je schrijft vind ik over het algemeen leuk/interessant. Ik houd, net zoals Marieke, wat minder van vlogs. Ik lees vaak onderweg of op mijn werk blogs en filmpjes zijn dan niet zo geschikt. Het filmpje met aankondiging van je zwangerschap vond ik wel heel leuk :) Maar ik ben dus wel minder snel geneigd om filmpjes te 'mark as readen' in bloglovin dan artikelen! Verder: ga vooral zo door :)

 5. Hoi Lindsay!

  Ook ik reageer eigenlijk nooit op blogs, ondanks dat ik ze eigenlijk allemaal wel lees. Nu dus een uitzondering ;)
  Ik volg je sinds je een blog schreef over HGVSM en insanity, al best een tijd dus.
  Wat ik goed vind is dat je bepaalde zaken bewust buiten je blog laat en privé houdt. Daardoor kom je niet over alsof je continue in het middelpunt van de aandacht wilt staan, wat ik ook fijn vind bij mij vriendinnen ;).
  Ik blijf je volgen!

 6. Hoi Lindsay,

  Ik volg je sinds een pas maanden. Via een vriendin op Facebook ben ik je blog tegengekomen en het sprak mij aan, ook vrouw, leeftijdsgenoot en ook woonachtig in Lunetten = grappig (verder geen overeenkomsten). Je schrijft erg leuk en gevarieerd met humor, me like.
  Verbeteringen… Ga gewoon lekker zo door en blijf gewoon jezelf = leuk!

 7. – Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen?

  Ik heb echt geen flauw idee meer!

  – Hoe lang lees je mee?

  Sinds 2012.

  – Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je?

  Ik ben een vrouw, en ik ben 22 jaar.

  – Wat vind je leuk aan mijn blog?

  Alles eigenlijk :). Saai he?

  – Wat zou ik nog kunnen verbeteren?

  Ik vind je heel leuk overkomen in filmpjes, more please..

 8. Lindsay wat ben je toch leukkkk! <3

  Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen?
  Echt geeeen idee meer, ik ben er ooit op terechtgekomen en altijd blijven hangen. Nadat ik je in 't echie heb ontmoet ben ik wel regelmatiger gaan lezen!

  Hoe lang lees je mee?
  Een jaar of 2 pas denk ik.

  Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je?
  Ja hallo dat hoef ik je niet meer te vertellen toch ;). 27 trouwens, maar dat wist je ook geloof ik.

  Wat vind je leuk aan mijn blog?
  Het opene, eerlijke en persoonlijke!

  Wat zou ik nog kunnen verbeteren?
  Vaker schrijven! Niet omdat je niet vaak genoeg update, maar omdat ik altijd meer wil ;).

 9. Wat leuk om te lezen!

  – Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen? Via je foto en artikel in de lijf-Viva
  – Hoe lang lees je mee? Sinds toen ;)
  – Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je? Vrouw van 24
  – Wat vind je leuk aan mijn blog? Je schrijft nooit zomaar, maar met echte inhoud en intelligentie.
  – Wat zou ik nog kunnen verbeteren? Vaker bloggen ;)

 10. Wat leuk om te lezen dat je ook hier weer open over bent.

  Ik heb eigenlijk geen idee meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen. Google misschien, of via via? En wanneer precies weet ik ook niet meer. Sowieso nog voor je insanity avontuur.. Maar reageren doe ik pas sinds kort. Voorheen vond ik dat altijd een behoorlijke drempel.
  Ik ben een vrouw van 21 (jongedame misschien?) en wat ik zo leuk vind aan je blog is dat het zo eigen is. Je schrijft niet over een ding, maar over alles waar jij aan denkt. Daarnaast vind ik het echt heel knap dat je vaak zo open en eerlijk bent hier op je blog. Niet alleen leuke dingen verteld, maar ook blogt wanneer het minder gaat.
  Wat zou je nog kunnen verbeteren? Hm.. Lastig.. Gewoon lekker door gaan en jezelf blijven!

 11. – Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen?
  Oei, meteen een moeilijke vraag. Ik denk via ElleGirlForum, ik ben een van de veeelee lurkers in het beutyblogtopic.
  – Hoe lang lees je mee?
  Ongeveer 2 jaar denk ik, Jaa dat klopt wel want ik herinner me nog de post dat je ten huwelijk gevraagd werd op oudejaarsavond! Het zal vanaf een paar maanden ervoor geweest zijn.
  – Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je?
  Vrouw, 25 jaar.
  – Wat vind je leuk aan mijn blog?
  Je schrijft enorm herkenbaar, openlijk over problemen (maakt het ook herkenbaar) zoals het omgaan met eten, dat waarschijnlijk altijd lastig zal blijven (again, herkenbaar). En je hebt een stoere 'dit ben ik dus accepteer het maar' houding die ik fascinerend en intimiderend (op een goede manier!) tegelijk vind :)
  – Wat zou ik nog kunnen verbeteren?
  Oppassen voor de standaard blogvalkuilen als teveel shoplogs/primark. Doe je nu nog niet maar het lijkt meer te worden. Babykleertjes uitgezonderd natuurlijk!

 12. Heey, wat leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt! Haha, en super herkenbaar wat je doet. Mjin vriend in zo'n type die een pint ijs of een zak chips na een portie weg kan zetten. Als ik daarna alleen in huis ben is alles op. Heerlijk lekker een avond gedachteloos eten en hangen op de bank tot er een zitkuil ingesleten is.

  – Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen? Via een artikel over borstvergroting op beautylab
  – Hoe lang lees je mee? Sinds een jaar denk ik echt
  – Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je? Vrouw van 23
  – Wat vind je leuk aan mijn blog? Je humor, sex and the city verwijzingen en omgang met eten.
  – Wat zou ik nog kunnen verbeteren? Qua posts vind ik je helemaal top en van mij hoef je ook niet meer te bloggen, want dan wordt de kwaliteit meestal minder en worden het waarschijnlijk meer PR blogs. Wat mij niet trekt. Verder ben ik eerlijk gezegd anti-primark/action vanwege de weggooi-maatschappij, maargoed. Je hebt ook nooit beweerd van de groenemeisjes groepering te zijn, dus die stukken sla ik gewoon over.

  Veel plezier met bloggen en succes!

 13. – Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen?
  > Ik ken je van de middelbare school. Beide pukkelkoppies en onzeker.
  Na onze reunie in de Azotod ben ik meer van je gaan lezen. En het bevalt!

  – Hoe lang lees je mee?
  > Ik denk intensief een jaar of 2.

  – Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je?
  > Ik ben een 31 jarige vrouw

  – Wat vind je leuk aan mijn blog?
  > Herkenbare dingen vind ik leuk. Lezen hoe iemand anders met de issues omgaat van het leven van een 30-er.

  – Wat zou ik nog kunnen verbeteren?
  > Omdat ik je blogs vaak onder werktijd lees (foei), is het voor mij handiger om tekstuele blogs te bekijken. Filmpjes gaan niet zo onopvallend… Ik vind het super om je bevindingen te volgen, ga zo door!

 14. Wat leuk dat je al mijn vragen beantwoord hebt! Zo leren we weer wat meer over je. al vind ik de peuteractie Too Mutch Information haha. Ik bedoelde meer zoiets als: ik slaap met sokken aan, of ik wil dat de kussentjes op de bank altijd recht liggen.

  Hoe ben je ooit op mijn blog terecht gekomen?
  weet ik niet meer zo goed… volgens mij was ik opzoek naar een tweedehandskledingbeurs en kwam ik zo op jouw site terecht. Ik dacht wat leuk! Een mede bewoonster van mijn stadje.

  – Hoe lang lees je mee?
  Een aantal maanden denk ik.

  – Ben je een man of vrouw en welke leeftijd heb je?
  Ik ben een vrouw van 35.

  – Wat vind je leuk aan mijn blog?
  Alles! Je schrijft leuk en bent zo lekker nuchter.

  – Wat zou ik nog kunnen verbeteren?
  Ik zou graag updates in mijn mailbox van je willen ontvangen.
  Vinnik leuk. :-)

 15. Deze was ik bijna vergeten te doen, dus alsnog:
  – Ik ben op je blog terecht gekomen toen ik aan het googlen was naar Insanity-ervaringen. Ik heb het 7 weken elke dag gedaan, maar kon die laatste 2 weken écht niet meer, ik was ka-pot! Jouw ervaring vond ik erg leuk om te lezen.
  – Iets meer dan een jaar denk ik dat ik je blog nu volg. En sinds een paar weken reageer ik ook, haha! Ik ben nooit zo reageerderig.
  – Ik ben een vrouw, 27 jaar, koophuis, getrouwd, baby, de whole shabang van burgerlijkheid. Toch zou ik mezelf niet als burgerlijk omschrijven, haha (en anderen hopelijk ook niet!)
  – Wat ik leuk vind aan je blog is dat ik vaak hardop moet lachen, ik herken mezelf in de redelijke schaamteloosheid, heerlijk. Ook vind ik de vele foto's en flashbacks leuk.
  – Zoals meer mensen ben ik niet zo'n fan van vlogs. En unboxing dingen vind ik ook niet zo spannend. Oké, die ene van de gender-reveal was wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *