Persoonlijk: 8+8 dingen die je (nog) niet van mij wist

Lindsay

Vandaag is het 8 augustus, de 8e van de 8e dus. Daarom, totally random, 8+8 dingen die je (nog) niet van mij wist. Of misschien ook wel, als je mijn blog al heeeeel lang volgt. De afgelopen negen (!) jaar heb ik namelijk al best veel gedeeld. Maar ik ga mijn best doen om jullie nieuwe informatie te geven ;-). Leren jullie mij – de dame achter de blog – nóg iets beter kennen :-). Here we go! 

1. Mijn man is jonger dan ik. Ik ben geboren in 1983, hij een jaartje later. Dat maakt me absoluut geen cougar en hem geen toy-boy, maar stiekem vind ik het best leuk dat ik ouder ben.

2. Ik heb erg vaak afgereden voor mijn rijbewijs. Zes keer om precies te zijn. Vier keer ‘gewoon’ examen en de 5e en 6e keer staatsexamen. De 6e poging resulteerde eindelijk in dat felbegeerde roze papiertje. Inmiddels heb ik mijn rijbewijs alweer ruim 10 jaar en nog nooit brokken gemaakt. Ik had serieus pech met examinatoren (zeggen ze allemaal, maar bij mij was het echt zo :-).

3. Ik heb vroeger op paardrijden gezeten. Dat leek me een goed idee, want ik was fan van de Penny: hét tijdschrift voor paardenmeisjes. Ik vond écht paardrijden niets aan en ben snel gestopt. Van de Penny bleef ik wel lid.

4. Op de basisschool kreeg ik Cesar therapie om mijn houding te corrigeren. Ik heb een erg holle rug en gezien mijn lengte probeerde de mevrouw mij rechtop te laten staan en bewegen. Blijft een puntje ;-).

5. Mijn naam is gebruikt voor een boekpersonage in het Kinderboekenweekgeschenk van 1997. Het boek Lyc-Drop van Paul van Loon gaat over weerwolven en het buurmeisje van de hoofdpersoon heet Lindsay. Paul van Loon ontmoette ik eerder dankzij een wensbrief die ik schreef en het klikte tussen de schrijver en onderstaande fan-girl :-). In het contact daarna vertelde Paul van Loon dat ik het komende Kinderboekenweekgeschenk destijds goed in de smiezen moest houden. Hoe trots en vereerd was ik toen ik las dat hij mijn naam in het boek had gebruikt! Nog steeds trouwens :-).

Lyc Drop

6. Ik ben de oudste thuis. Ik heb nog een jonger broertje van 28, genaamd Berry.

7. Op enkele goudvissen, een cavia en een dwerghamster na had ik geen huisdieren als kind. Geen behoefte aan, nu ook niet. Bij andere mensen vind ik dieren gezellig, maar niet bij mij thuis. Gelukkig denkt René daar hetzelfde over.

8. Ik hou van hele slechte R&B van vroeger. My neck, my back, lick my etc. of How many licks van Lil’ Kim. Of Fantasy van Ludacris. De Jay-Z remix van One minute man van Missy Elliot. Hoe smerig de teksten ook zijn, ik rap ze zonder schaamrood op de kaken moeiteloos mee. Lekker vunzig.

9. Ik kan gabberen. Nog steeds. In de jaren ’90 heb ik even geëxperimenteerd met gabber-zijn en als er op (foute) feestjes hardcore gedraaid wordt, hak ik er vrolijk op los.

10. Ik ben bang voor duiven. Ik duik echt in elkaar als ze op me af vliegen of loop om als ze op straat waggelen. Met die smerige afgerotte pootjes en domme geroekoe. Getver wat een smerige beesten. Haat.

11. Ik kan niet tegen het geluid van een plastic snijplank die afgewassen wordt met een afwasborstel. Iehh kippenvel, wat een rotgeluid!

13. Op mijn zeventiende heb ik stiekem een tongpiercing laten zetten. Mijn ouders werden niet boos en ik werd niet uit huis gezet, zoals gewaarschuwd. Inmiddels is ‘ie er alweer een paar jaar uit, op advies van de tandarts.

14. Hoe dik of dun ik ook ben, mijn buikspieren blijven altijd zichtbaar. Ik denk dat dit genetisch is ofzo, sorry! De definities zijn scherper dan andere spieren in mijn lijf.

15. Op de lagere school ben ik languit met mijn gezicht op een grindpad gevallen. Met van die steentjes. Die stuk voor stuk uit mijn gezicht gehaald moesten worden. Met een pincet. Door al mijn tranen prikte dit nogal. Au. Gelukkig geen blijvende schade.

16. Mooi getal, 16. Op mijn 16e had ik voor het eerst seks. Leek me een leuke afsluiter ;-).

En? Nieuwe dingen over mij geleerd? Of zijn er een aantal dingen die ik me niet herinner, maar toch al gedeeld heb. Vinden jullie het leuk om deze feitjes te weten?

Fijne vrijdag!

xoxo Lins

9 reacties

  1. Mooie blog weer geschreven en mooi thema meisje en ja ik weet al die feitjes nog maar toch leuk weer om ze hier op je blog te lezen.En even terug te gaan in jou jeugherinneringen.

  2. Jaaaaa, wat fijn om te lezen dat er nog iemand is die bang is voor duiven hahaha. Ik word altijd keihard uitgelachen, maar ze zijnn gewoon écht eng!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *