PERSONAL: My year 2012

Alweer Oudjaarsdag vandaag, time flies! Of, zoals het complete gezegde luidt: time flies when you’re having fun.

Ik ga niet liegen. De eerste drie maanden van het jaar waren zwaar voor me. Ik zat niet lekker in mijn vel, baalde van bepaalde keuzes die ik had gemaakt en sipte zo het eerste kwartaal van 2012 door. Alsof ik me nog niet klote genoeg voelde, werd mijn verstandskies operatief verwijderd. Tot overmaat van ramp worstelde ik ook weer behoorlijk met mijn gewicht.
Gelukkig waren er ook lichtpuntjes, zoals Carnaval in Maastricht bij lieve Nico, waar ik een hilarische outfits blogpost aan vooraf maakte met mijn broertje.

Om me te sterken in deze nare periode en ons vijfjarig jubileum te vieren, zetten René en ik in maart een tatoeage. Een diamant. De diamant is een steen is die wellicht fragiel en kwetsbaar lijkt, maar feitelijk solid as a rock is. Diamant is het sterkste materiaal dat in de natuur voorkomt en ik kon wel wat strength gebruiken. Ik ben nog steeds dolgelukkig met deze tatoeage <3

In moeilijke tijden leer je je echte vrienden kennen. Waarheid. Mijn vriendschappen zijn dit jaar intenser geworden, ik heb mensen (beter) leren kennen en afscheid genomen van anderen. Ik heb een ontzettende ontwikkeling doorgemaakt en ben dankbaar voor ieders steun, maar in het bijzonder die van de liefde van mijn leven. René, respect voor je geloof, hoop en liefde – jij ziet altijd het beste in mij, iets wat ik zelf soms vergeet. Ook de support van mijn familie en vrienden dit jaar heeft me ontzettend geholpen.

Met mijn vrienden kan ik feesten tijdens het EK (ook als we verliezen), festivals bezoeken, Koninginnenacht- en dag vieren, mijn 29e (!) verjaardag tot een geweldig partijtje maken, kortom: niet alleen leed maar ook lief delen. You rule guys ‘n’ gals and I love you <3

In april bestond mijn blog alweer 7 (!) jaar. Ongelofelijk dat ik in 2013 alweer 8 jaar aan het bloggen ben. In 2012 mocht ik toffe dingen doen voor mijn blog, zoals een masterclass bloggen volgen bij Grazia. En omdat ik óver die masterclass zo leuk had geblogd, won ik € 250 euro shopping money bij Vanilia. Lucky me! In 2013 wil ik mijn blog weer een stapje verbeteren en meer uit mogelijkheden voor win-acties of advertorials halen. Maar daarover morgen meer in mijn ‘2013: Goede voornemens’-blog.

Augustus breekt in 2012 het record ‘warmste tropische weekend’ op 17, 18 en 19 augustus. Het weekend van Lowlands! Het was onze eerste keer en OMG, ik  kan eigenlijk nog altijd niet beseffen hoe onwijs gaaf ik het vond. Heerlijk om vier dagen/drie nachten rond te banjeren in een soort mini-dorp waar iedereen gekomen is to party! De sfeer, de optredens, het camperen, echt geweldig.

Op Lowlands zag ik Triggerfinger (vs. de Jeugd van Tegenwoordig), Skrillex en Dio en Sef met the Opposites, maar als ik mijn favoriete optreden van 2012 moet kiezen is dat zonder twijfel (!) Die Antwoord op Pitch Festival in de Westergasfabriek. Fenomenaal, wàt een show van Ninja en Yo-Landi. Kostuums, attitude on stage, sfeer: wauw. Mijn favoriete films van 2012 vind je overigens in deze ‘2012 in movies’-blog.

Vanaf september maakte ik de connectie met mezelf en voel ik me beter dan ooit. Heerlijk om me zo 100% mezelf te voelen, écht en oprecht. Ik mag er zijn, met al mijn goede, maar ook minder goede kanten. Op mijn 29e verjaardag (28 september) heb ik een huiskamer vol lieverds die mijn verjaring vieren en krijg ik een geweldig cadeau van René: vier dagen Disneyland Parijs!

Half november verzilver ik mijn verjaardagscadeau en brengen we vier dagen in Disney-stijl door. Hoe leuk is het weer even kind te zijn met Mickey en Minnie, alle Disney-sprookjes en te genieten van de Disney-magie. Ik geniet nog als ik terugdenk aan deze leuke week ^^

Na november komt december, vandaag is het Oudjaarsdag en nu lees je mijn blog over 2012. Een turbulent jaar, maar ontzettend waardevol en belangrijk voor mij geweest. Alles heeft een plekje gekregen, ik ben weer aan het sporten, durf nieuwe ideeën als outfit-posts en meer content plaatsen op mijn blog en dat velletje: daar zit ik heerlijk in.

Ik wens jullie een fantastische Oudejaarsavond en een nog beter Nieuwjaar!
‘DROOM, DURF en DOE!’, dat is wat ik jullie toewens.

Tot slot: om het afgelopen jaar te illustreren heb ik een 2012-overzicht in collage’s gemaakt. Wat is er nu leuker dan plaatjes kijken, niet? ^^ Als je op de afbeelding klikt, opent deze in een nieuw venster.

Collage1blogCollage2blogCollage3blog

HAPPY NEW YEAR!

xoxo Lins

3 reacties

  1. Meisje, een mooie samenvatting van 2012 en wat heb je het weer mooi geschreven ben trots op je dat je mijn dochter bent LOVE YOU en ik wens jullie natuurlijk een heel goed 2013 toe en dat al jullie wensen uit mogen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *