Paris, Moulin Rouge, Amélie

Ik wil naar Parijs!

Binnenkort word ik 22 (lees: 28 september verwacht ik felicitaties ;-)) & eindelijk weet ik wat ik mijzelf voor mijn verjaardag cadeau wil doen: een weekendje Parijs!


Ik wil de Eiffeltoren weer eens zien (voor het laatst in 1997, en daarvoor 1996), ik wil weer wandelen door Montmartre (de schilderswijk des bohemians) om daar de Moulin Rouge van Nicole Kidman & Ewan McGregor te zien & ook Café des Deux Moulins waar Audry Tautou werkt als Amélie Poulain.

Ik heb zelfs al een wandelroute gevonden in de voetsporen van Amélie, zo leuk!

Oeh, ik wil zo graag! :-D Daar zitten & Kir drinken, net als in Amélie!

Op dit soort momenten zou ik best een vriendje willen hebben, want wat is nu romantischer dan met hem naar de stad der liefde te reizen, de bijzondere plekken van al deze prachtige & ook romantische films te bezoeken & met zijn armen om me heen uit te kijken over Parijs, het uitzicht vanaf de Eiffeltoren.
Zucht.

Maargoed, helaas is het niet zo’n feest (en bovendien, knap vriendje dat accepteerd dat ik van december 2005 – mei 2006, in Italia ga wonen, dan moet hij wel echt héél veel van mij houden ;-)) dus voorlopig ga ik of met een maatje, of met mezelf.

Morgenavond een ietwat minder verre reis, samen met Jo naar Den Haag welteverstaan, om daar de verjaardag van Camilla te vieren, die alweer 24 wordt! En ik eis geen koppelacties dames, ik red mezelf prima zonder jullie strikpogingen! Juist.

Zaterdag heb ik overdag een workshop & castingdag, heb 2 scenes thuisgestuurd gekregen die ik nu dan ook braaf aan het voorbereiden ben, want acteren blijft nog altijd een grote passie :-D Ik hoop dat jullie allemaal voor me duimen & aan me denken, zaterdag a.s. van 14:00 – 18:00 in Amsterdam, ieh!

Zaterdagavond ga ik dan lekker (los :-))dansen op de beats van Gregor Salto, Erick E. & Dr. Kucho in de Poema, jeuh! We zijn geloof ik inmiddels al met 6 partygirls in totaal, dus dat wordt sowieso erg leuk & gezellig :-D Heb er zin in ladies!

Nu, ik ga weer even verder met mijn scenes voorbereiden, morgen een rustig dagje,
ben benieuwd hoe jullie week was & wat de plannen zijn voor het weekend?

Liebsch,

Linschx

5 reacties

  1. I simply wanted to let you know how much my partner and i appreciate almost everything you’ve contributed to help increase the value of the lives of people in this subject matter. Through your own articles, I’ve really gone via just a beginner to an expert in the area. It truly is truly a honor to your endeavours. Thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *