(*) OUTFIT #PrettyDifferent van Didi + win € 100,- shoptegoed!

header foto lindsayvallen didi prettydifferent
(*) Deze blog is een samenwerking. Maarrr, ik mag ook shoptegoed aan jullie weggeven! :-)

DE WIN-ACTIE IS GESLOTEN! De winnares heeft haar cheque per e-mail ontvangen.

En? Hadden jullie verwacht dat mijn outfit van Didi afkomstig was? Vanmorgen plaatste ik op Instagram en Facebook mijn outfit mét vraag waar ik deze had gescoord. Verschillende antwoorden verschenen in de comments, waaronder het juiste: Didi. Pretty different, toch? Ik was zelf óók positief verbaasd. Niet omdat ik iets ‘tegen’ Didi heb, maar ik kwam er nooit binnen. Toen ik onlangs in contact kwam met Didi, zag ik online handige setjes die alvast gecombineerd zijn. Stijlvol en volwassen, maar niet truttig. Afgelopen zaterdag slaagde ik er voor een complete outfit! En ik mag één van jullie ook trakteren op iets leuks van Didi :-).

Een aantal weken geleden besloot ik mijn kast uit te mesten. Als dertiger vind ik dat je niet (meer) klakkeloos trends kunt volgen. Leuk hoor, zo’n naveltruitje, maar dat droeg ik op mijn 16e ook. Best confronterend om trends alweer voor de tweede keer mee te maken, slik… Tijd om mijn garderobe een gepaste update te geven! Maar waar begin je?

Veel lezeressen herkenden zich hierin, toen ik hierover een update plaatste op Instagram. Allemaal vrouwen tussen de 25 – 40 jaar, sommigen – net als ik – vers moeder en (opnieuw) zoekend naar hun eigen stijl. Terwijl ik vuilniszakken vol naar de kledingbank breng, bleven de vrijgekomen planken leeg.

Daarop inhakend kreeg ik de uitnodiging om bij Didi een complete, nieuwe outfit samen te stellen voor mijn garderobe. Ik nam alvast een kijkje op hun website om vooronderzoek te doen ;-). De nieuwe collectie voor de herfst zag er veelbelovend uit. Verschillende kledingstukken in aardetinten die gemakkelijk te combineren zijn. Ik was op slag verliefd op een bolletjesvest.

DW158010204-color-7a-model-0008

Didi heeft een groot aantal winkels door Nederland, waaronder in mijn hometown Houten. Afgelopen zaterdag nam ik de #PrettyDifferent uitdaging aan en bezocht Didi.

didi pretty different lindsayvallen.nl

didi pretty different lindsayvallen.nl (2)

Ik zie in de etalage het bolletjesvest al in het klein, snel naar binnen om te zien of deze er ook in mijn maat hangt :-).

didi pretty different lindsayvallen.nl (3)

Na een uitgebreid rondje door de winkel, duik ik met flink wat kledingstukken het pashokje in. Inderdaad, inclusief bolletjesvest :-).

didi pretty different lindsayvallen.nl (4)

didi pretty different lindsayvallen.nl (5)

Ik pas me een ongeluk en weet uiteindelijk dit setje – met hulp van de verkoopster – samen te stellen. Toch wel relaxed dat er iemand is die de hele collectie kent en weet wat je goed kunt combineren. Ik voel me een beetje opgelaten om haar telkens aan het werk te zetten, maar ze doet het graag (zegt ze ;-). Ook voor andere klanten weet ze precies wat ze uit de schappen moet halen. Ik hou mijn missie geheim, omdat ik wil dat ze mij als ieder andere, ‘gewone’ klant helpt.

Deze jurk, grijze pantalon en het gebreide vest vind ik vrouwelijk en stoer. Ik leg uit dat ik graag hakken draag, maar net zo makkelijk sneakers uit de kast trek. Daarom vind ik het belangrijk dat ik alle kanten met de outfit op kan. Mijn liefde voor het bolletjesvest is echter groter dan dit vest, dus probeer ik dat op deze outfit. Dat is geen succes. Op naar de volgende outfit!

didi pretty different lindsayvallen.nl (6)

Jaahaa, dit vind ik tof! Het bolletjesvest met de groene tuniek is natuurlijk niet voor niets zo geëtaleerd door de campagnebeelden van Didi zelf. Toch denkt de verkoopster dat het nog een tikkeltje stoerder kan. Als je sneakers draagt, is zwart misschien te hard, dus komt ze met een sporty broek in het grijs terug.

didi pretty different lindsayvallen.nl (7)

Beter hè? Ik ben echt blij met haar advies, dit is nét even wat vlotter. Ze vindt dat er nog een ketting bij ‘moet’ en haalt als een ekster allerlei sieraden uit de winkel. Er zijn twee kettingen die we bijna evenredig mooi vinden staan. Uiteindelijk kies ik voor een ketting met jute franjes in dezelfde kleur als het bolletjesvest. Ze neemt de stapel mee en gaat vooruit naar de kassa.

didi pretty different lindsayvallen.nl (8)

Daar onthul ik wat mijn missie is en ze roept verbaasd: ‘Oh, ik wist dat er iemand zou komen en ik heb er helemaal niet meer aan gedacht’! Haha, dat vind ik alleen maar mooi, antwoord ik. Leuk dat ze voor iedere klant in de winkel feilloos weet wat haar staat en geen verschil maakt tussen een dertiger, een moeder met kind, een dame op leeftijd en een jong stel vriendinnen. Want die vertoefden samen met mij in de paskamers, viel me op. Opnieuw een gemêleerder gezelschap dan ik had ‘verwacht’. Leuk om positief verrast te worden door een winkel die eigenlijk al dik dertig jaar in het Nederlandse straatbeeld te zien is (in 1980 opende Didi haar eerste store in Den Haag).

lindsayvallen didi prettydifferent

Didi en ik zijn dus bijna even oud ;-) en ik vind het leuk dat ik haar nu heb leren kennen. De kleding van Didi is uitgesproken, maar niet té trendgevoelig. De kledingstukken vind ik redelijk tijdloos, maar toch sprekend. De broek, het vest en de tuniek kan ik daarom nog jaren dragen. Waarschijnlijk gaat dat lukken ook, want de kwaliteit voelt ook wat steviger en robuuster dan de grote(re) ketens in het straatbeeld ;-). Ik begrijp dat Didi al 30 jaar de wereld af reist voor haar collecties en materialen. De kleding wordt in verschillende landen geproduceerd, waar overal dezelfde richtlijnen gelden. Zo draagt Didi mee aan de zorg voor mens, dier en milieu. Zo, nu hebben we elkaar écht beter leren kennen ;-).

Ik ben benieuwd wat jij van Didi vindt? Ben jij net zo verrast als ik, of wist je al langer dat Didi #prettydifferent was? Anyway, of je Didi nu wil leren kennen óf trouwe fan bent, ik mag één van jullie blij maken met € 100,- euro shoptegoed bij Didi!

Wat moet je doen?
1. Zoek je favoriete kledingstuk van de nieuwe Didi collectie uit op de website (kopje ‘Nieuw’, linksboven op de Didi homepage);
2. Laat een reactie achter in de comments beneden, met het kledingstuk van je keuze en beschrijf op welke gelegenheid je dit zou dragen;
3. Deel je kledingstuk op social media met de hashtag #prettydifferent;

Niet verplicht om deel te nemen, wel leuk ;-)
4. Like mijn Facebook-pagina, volg mij op Instagram en/of Twitter (als je überhaupt gebruik maakt van social media en mij nog niet in het vizier had ;-). Je kunt me natuurlijk ook mentionen bij het delen van je favoriete #prettydifferent kledingstuk van Didi :-).

DE WIN-ACTIE IS GESLOTEN! De winnares heeft haar prijs ontvangen.

De win-actie sluit in zaterdagnacht 12 september om middernacht (00:00 uur). De winnaar ontvangt per e-mail een kortingscode ter waarde van €100,- bij Didi. Zorg dus dat je een werkend e-mailadres achterlaat, zodat ik contact met je kan opnemen om je code op te sturen.

Zet ‘m op en toi toi toi!

Liefs,
Lindsay

lindsayvallen didi prettydifferent (5)

19 reacties

 1. Mooie outfit!
  Ik ga voor de trendy poncho wit, met een spijkerbroek en simpel shirtje zie ik er dan toch stijlvol uit. Ik kan een beetje bedekt voeden en het is makkelijk aan en uit te doen met een draagdoek!

 2. Net als jij ben ik 28 september jarig en ik word ook nog eens 30 dit jaar! Daar moet natuurlijk wel een kleurig jurkje voor aangeschaft worden en ik had mijn oog eigenlijk al laten vallen op dit rokje met groen-bruin patroon https://www.didi.nl/trendy-a-lijn-rok-groen-dw152… (heftig!). Ik zie nu op de website op de onderste foto dat het combineren met nog meer patroontjes eigenlijk superleuk is! Deze look zou ik wel aan willen schaffen voor mijn 3.0 party.

 3. Ah ik vind dat grijze vest van je 1e outfit echt super dus ik zou daarvoor gaan! En ik heb geen specifiek moment waarop ik dit vest zou dragen, maar waarschijnlijk wel erg vaak, want het ziet eruit als een comfy vest en het zal bijna overal goed bij staan! En ook dat het een langer vest is dan wat je meestal tegen komt vind ik gaaf (bij mij zou ie een stuk langer zijn dan bij jou haha)

 4. Aah je vest is awesome, looking gooed ook met die outfit! Mijn favoriet was het colourblockvest met groen en grijs, maar nu ik zie hoe tof dit bolletjesvest is vind ik deze ook te gek. Beide zou ik denk ik casual combineren met sneakers en mijn favoriete skinny. Ik kocht tijdens mijn studententijd wel eens iets bij Didi, leuk met al die kleurtjes enzo, hou ik van. Ik ben er nu al lang niet meer geweest, tijd om weer eens te kijken dus!

 5. Zeker leuk je setje. Didi is altijd apart met hun style dus op deze combi zou ik niet gekomen zijn. Ik heb dit gave vest gevonden en zou die lekker casual op een spijkerbroek dragen maar ook op een uitlopende zwarte rok. Doordat de voorkant gehaakt is maar hem extra bijzonder. Misschien dat ik daar wel kleur onder draag. De verkoopsters in de DIDI kunnen mij vast wel helpen gok ik zo. Ik duim op wat gelukjes om straks te kunnen shoppen! Oja mijn vestje Hoi weet eigenlijk nooit waar ik bij dit moet reageren. hihi. Dus ik heb ook onderaan een reactie achtergelaten ;-) Voor dit vestje https://www.didi.nl/speels-gebreid-vest-ecru-dw15

 6. Wauw, didi heeft zeker mooie items. De items staan je mooi. Stippenvest zeker tof. Ik zit ook graag in mijn comfort zone (donker blauw en zwart). Tijd om kleur te bekennen dit najasr.Ik ben zes weken.geleden bevallen. Durf nog geen broek te shoppen. Dus ik.zou gaan voor het colour blocked vest groen. Heel mooi lekker comfortabel en super voor de herfst. Ik doe graag mee!!’ En zou ook iets voor mijn dochter van 5 shoppen. Ook super spullen.

 7. Bijzondere combi! leuk zo anders als anders. hou daar altijd wel van, al ben ik zelf meer van de safe.
  Ik zou voor dit vest gaan !https://www.didi.nl/lang-vest-zonder-sluiting-zwart-dw1520772021nj-1
  Safe maar toch ook anders.
  ik zou hem dragen naar school, beter dan me jas mee te moeten zeulen, en aangezien ik vaak in en uit de auto moet met 2 kinderen lijkt het me super handig.
  en ik heb regelmatig feestje.
  stoere jeans eronder boots hempje en gaan!!

 8. Dat stippenvest is echt heel leuk! Het staat jou eigenlijk wel beter dan het model, haha! Ik zou voor de pullover met print Wit gaan; als ik dan weer aan het werk moet (voor de klas), kan ik die makkelijk omhoog trekken als ik moet kolven (waarbij ik dan de mogelijkheid heb dit enigszins subtiel te doen) en het materiaal is volgens mij zo dat als ik er doorheen ga lekken dat het niet meteen opvalt :')

 9. Leuke actie! Deze top mag absoluut niet ontbreken op mijn lijstje: https://www.didi.nl/geprinte-top-ecru-dw158033203

  Ik zou dit kledingstuk dragen op het dinertje om te vieren dat ik een echte Iron Man finisher ben. Dat zal overigens nog wel een paar jaar duren, maar ik droom er nu al over (en train er hard voor :-)).
  Dat shirtje laat ik natuurlijk niet twee jaar in de kast liggen, dus ik zal het ook al eerder gaan dragen. Casual chic met een mooi colbertje naar m'n werk bijvoorbeeld :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *