(*) OUTFIT Ms. Mi-Pac-man

marington mipac rugzak blog
(*) Deze blog bevat producten die ik van een merk of webshop heb ontvangen. Maarrr, ik mag ook een gekregen exemplaar weggeven! :-)

Je haat het of je houdt ervan, maar persoonlijk vind ik een rugzak retehandig. Er kan een hoop in, je draagt het gewicht op je rug en het is een veilige manier om je spullen mee op pad te nemen (als je met gezond verstand oplet). Van lifestyle webshop Marington.nl kreeg ik drie exemplaren van de Mi-Pac rugzak. Één voor mijzelf, één om zondag weg te geven op mijn blogverjaardag & één om binnenkort online aan een lezer(es) te schenken! Mijn online motto is immers sharing is caring. Kijk je mee hoe ik de Mi-Pac gecombineerd heb?
marington mipac rugzak 9

De bedenkers van Mi-Pac startten in 2012 met het ontwerpen van rugtassen. Anno 2015 is Mi-Pac één van de leidende accessoiresmerken in de UK. Dat is best logisch, want Mi-Pac geeft de klassieke rugzak mooie kleuren en opvallende prints in verschillende materialen en ontwerpen. Zo kan iedereen een Mi-Pac kiezen die bij hem of haar past. En ik koos voor me mizelf dus ook een Mi-Pac!

marington mipac rugzak 7

Ik gebruik de Mi-Pac regelmatig en de rugzak is prima bestand tegen veelvuldig gebruik. Het model is klassiek: een hoofd- en een voorvak, afgesloten door een sterke en stevige rits. De tassen hebben een laptopsleeve voor een 15 inch laptop en kunnen mappen van A4-formaat kwijt. De rugzak is gemaakt van 100% polyester en heeft een inhoud van 17 liter.

marington mipac rugzak 10

marington mipac rugzak 11

Ik koos de Mi-Pac rugzak classic burgundy: een mooie, dieprode kleur. Ik draag de rugzak zoals ik deze op een festival zou dragen. Met een jeans, mijn Nikes, een gestreepte top en mijn leren jack. Net zo’n klassieke combinatie als de rugzak zelf.

marington mipac rugzak 4

Aanstaande zondag geef ik eenzelfde exemplaar weg tijdens mijn blogverjaardag. En mijn online lezers dan, vroeg ik aan Marington.nl? Die wil ik ook graag trakteren op een cadeautje voor mijn tienjarig bestaan. Bovendien, al het goede komt in drieën, toch? Daarom verschijnt er volgende week ook een win-actie online waar je kans maakt op een Mi-Pac rugzak (model classic t.w.v. € 32,50) in een zelf te kiezen kleur. Is dat mooi of is dat mooi geregeld van mi? ;-)

Als jij nu alvast nadenkt over hoe jij de Mi-Pac zou combineren en welke kleur je het leukst vindt (check hier alle Mi-Pac’s), kom ik volgende week bij je terug met de win-actie. Mi casa pac su casa pac, right? ;-) Okay, genoeg met die flauwe woordgrappen van me mi ;-).

Tot volgende week!

Liefs,
Lindsay

3 reacties

  1. Wat een leuke rugzak, en wat me ook opvalt is de prijs. Ik ben al een tijdje opzoek naar een rugtas waar ik mijn laptop goed in mee kan nemen, maar veel leuke rugzakken zijn vaak minstens dubbel zo duur. Thanks voor de informatie, want nu weet ik eindelijk waar ik mijn perfecte en niet te dure rugzak kan vinden :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *