Outfit: Jump, jump(suit)!

lindsayvallen.nl ootd jumpjumpsuit0
Jump, jump! Kris Kross will make ya jump jump, uh huh uh huh!
Zo, nu heb je gedurende deze outfit-post in ieder geval een klassieker uit 1992 als soundtrack in je hoofd ;-). Mijn jumpsuit draag ik overigens niet achterstevoren zoals de mannen van Kris Kross destijds. Ik draag mijn versie ‘Jump, jump(suit)!’ met een ketting van Primark, zwarte Birkenstock Arizona’s en mijn leren jasje van Esprit. De jumpsuit zelf is van Steps en zag je eerder voorbij komen in mijn jumpsuit-test voor lange benen.

lindsayvallen.nl ootd jumpjumpsuit2

lindsayvallen.nl ootd jumpjumpsuit3

schoenen Birkenstock Arizona | jumpsuit Steps | hemd H&M | ketting Primark | armband Michael Kors | horloge ModeMusthaves

Heb jij ook een jumpsuit in je kast hangen? Ik vind het echt een leuk item, maar let wel: reken extra tijd voor een toiletbezoek om netjes je hele pakje uit te doen ;-). 

xoxo Lins

2 reacties

  1. Leuk! Ik ben zelf vrij klein en dan is een jumpsuit ook nooit goed passend (te lang bij bovenromp waardoor taille/elastiek niet op goede plek zit. En broekspijpen zijn te lang waardoor het lelijk valt zo op de enkels. Haha moeilijk ding zo'n jumpsuit ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *