OUTFIT Jingle belly, jingle belly, jingle all the way!

foto Jingle Belly lindsayvallen.nl 6

Jingle belly, jingle belly
Jingle all the way!
Oh what fun it is to have
a baby on it’s way!

Ik blogde het al in mijn vorige outfitpost, er zijn talloze variaties op ‘bump’, ‘belly’ en andere flauwe woordgrappen in de muziek en gezegdes, dus maak je borst maar nat (letterlijk, zo ervaar ik inmiddels ;-). 

foto Jingle Belly lindsayvallen.nl 8

Op eerste kerstdag wilde ik een comfortabele (want: naast mijn reguliere baby kweken de meeste mensen aan het kerstdiner ook een foodbaby), maar toch modieuze outfit. Het werd een oversized knit van H&M met daaronder een slip dress die ik een halfjaar geleden bij Steps scoorde.

foto Jingle Belly lindsayvallen.nl 7

Ruimte genoeg voor baby én de tapas die op het menu stonden (en overheerlijk waren)! De oversized trui is groot genoeg om niet teveel bump te showen, maar natuurlijk ben ik té trots om dit niet even bellylicious (ha!) te accentueren.

foto Jingle Belly lindsayvallen.nl 3

Qua make-up mijn grote dank aan het W7 palette review van La VieSagista (overigens is Sanne naast beautyblogger zelf nieuwbakken moeder van zoontje James, die de meest awesome gezichtsuitdrukkingen heeft op Instagram :-). Ik moest nog even googlen wat ‘crease’ precies is, maar I’m getting there als make-up n00b.

foto Jingle Belly lindsayvallen.nl 1

Mijn flaphoed is een oudje van H&M (2011), mijn laarzen kocht ik afgelopen november bij Primark. Mijn leren jack gaat ook al jààààren mee (en wordt alleen maar mooier), maar is van Esprit.

Vandaag draag ik mijn foute Primark kersttrui met geluid (die jullie al talloze keren op Instagram voorbij hebben zien komen, ik hou van dat ding :-) met een jeans van Mommylicious. Zo heb ik gisteren was meer uitgepakt qua look en ga ik vandaag wat meer relaxed gekleed.

Wat draag jij met kerst? Pak je wat chiquer uit of heeft de foute kersttrui ook een plekje veroverd? Ik hoop dat je gisteren een fijne eerste kerstdag hebt beleefd en wens je nog een plezierige tweede kerstdag vandaag! Jingle belly! ;-)

Liefs,
Lindsay

12 reacties

  1. Ik vind het een hele leuke outfit! Zo'n trui moet wil ik ook, lijkt me heerlijk om daarin straks met baby op de bank te bivakkeren, maar zo zie je er tenminste ook nog heel tof uit! En ik vind je buik echt schattig hoor, niks geen cheesy foto, dat mag gewoon!

  2. Haha oh wat leuk dat ik mezelf hier ineens zie tussenstaan! Ik vind dat je je echt mega cool kleedt als zwangere mama. Die hoed is echt te gek. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi exemplaar, maar ik heb dan weer niet zo'n hoedenhoofd:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *