Outfit: I owned the night baby

P1030021Afgelopen zaterdag liep ik samen met 5.000 andere vrouwen de Nike We Own The Night. Als beloning voor het uitlopen van 10 kilometer door de Amsterdamse binnenstad kregen we een medaille in de vorm van een ketting, ontworpen door The Boyscouts. The Boyscouts is een Nederlands mode-label dat elegantie met urban mixt. De ketting is letterlijk een juweeltje en daarom wilde ik er een sportieve maar elegante outfit mee stylen. I owned the night baby. P1030004Natuurlijk moéten er Nikes bij deze outfit. Mijn zwarte Nike Free 5.0 met luipaard-print zijn klassiek maar ook stoer. Plus, je kunt er mee hardlopen, mocht dat nodig zijn ;-).

P1030077De medaille, of beter gezegd de ketting in kwestie. Het is een zilveren ketting met drie hangers: helemaal links een bronzen zeshoek, een zilveren Nike running badge gegraveerd met 10K in het midden en uiterst rechts een gouden banier met het Nike-logo. Ik draag zelf goud, zilver en witgoud ook gemixt dus deze ketting is een fijne aanvulling in mijn juwelenkistje.

P1030135Ondanks dat de run in Amsterdam was, blijf ik trouw aan mijn stadje Utrecht <3. Het Utca 030-shirt is in korte tijd uitgegroeid tot must-have in Utrecht. De twee dames achter dit kledingmerk (Utca’s Finest) ontwerpen kleding voor iedereen die Utrecht in het hart draagt. Ik kocht eerder 3 shirts van dit merk voor René en mijn broertje, maar vond ik dat ik er zelf ook één moest hebben.

P1030168
Door de sportieve tee te combineren met een fake leren rok, is het toch vrouwelijk met een sportieve vibe. In plaats van sneakers zou je ook pumps of enkellaarsjes kunnen dragen, maar ik vond het voor deze outfit gepaster om Nike’s te dragen :-). De zonnebril in flashy roze springt er op deze manier lekker uit en het wit van de tas komt weer terug in de print en accent van de schoenen.

P1030064

schoenen Nike | fake leren rok H&M Divided black label | Utca 030-shirt Utca’s Finest | ketting The Boyscouts x Nike | zonnebril en tas Primark

Hoe combineer jij sportieve looks, zonder er direct uit te zien of je naar the gym gaat?

– xxx – Lins

2 reacties

  1. Tof dat je de night heb ge-owned ;) en gave ketting en look, zou ik ook zo dragen (de rok en bril heb ik zelf ook ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *